Сучасні контактні лінзи забезпечують гострий зір без оптичних спотворень та обмеженого огляду. У них зручно займатися спортом, відпочивати та працювати. Але серед десятків моделей з різними планами заміни та режимами носіння важко знайти свою ідеальну пару. Тому ми склали список найбільш популярних лінз серед клієнтів нашого інтернет-магазину та мережі оптик Київлінза. Сподіваємося, досвід інших користувачів допоможе вам знайти найкомфортніші засоби корекції зору.

 

ТОП контактних лінз 2023 від Київлінза

 

 

ТОП-3 лінз щомісячної заміни

 

Лінзи на 30 днів особливо популярні в Україні. Вони доступніші за одноденні, але при цьому комфортні, безпечні й прості у догляді. Для повноцінного догляду за ними достатньо одного універсального розчину, який використовується для промивання, глибокого очищення, дезінфекції та зберігання. У нашому каталозі є лінзи з денним та безперервним режимом носіння. Дізнайтеся, які моделі найчастіше замовляють наші клієнти:

  • Solente Sitara очолюють наш рейтинг. Лінзи призначені для безперервного носіння протягом 30 днів. Виготовлені із силікон-гідрогелю з рекордним показником киснепроникності — 190.00 Dk/t. Багато покупців носять їх цілодобово, адже з ними немає ризику виникнення гіпоксії.

  • Solente Impero (187,5 Dk/t) посідають друге місце у нашому рейтингу. Ці лінзи також належать до категорії "30 днів не знімаючи", тому безпечні для використання у безперервному режимі. 

  • Solente Amala – одні з найдешевших моделей у нашому каталозі. Виготовлені із гідрогелю Filcon II, який на 50% складається з рідини. Цей матеріал пропускає достатньо кисню для безпечного носіння у денному режимі. Покупці цінують Amala за доступність та неймовірну м'якість.

 

Які одноденні лінзи найпопулярніші?

 

Клієнти нашого інтернет-магазину найчастіше замовляють Impero 1-Day. Це силікон-гідрогелеві засоби корекції з високим показником киснепроникності – 150 Dk/t. Це одні з найбільш "дихаючих" лінз на українському ринку. Для порівняння перегляньте показники аналогів: Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe (121 Dk/t), Cooper Vision MyDay (100 Dk/t) або 1-Day Acuvue Tru Eye (118 Dk/t) компанії Jonson&Jonson. Наші лінзи проводять до рогівки більше кисню, але коштують значно дешевше.

 

Solente Impero 1-Day мають найнижчий модуль пружності (0,5 MPa) серед силікон-гідрогелевих моделей. Такий низький показник свідчить про м'якість матеріалу та делікатну текстуру. Ці лінзи на 47% складаються з рідини, тому не відчуваються на очах і добре підходять для періоду адаптації. Покупці зазначають, що ці засоби корекції не пересихають під час тривалої роботи за комп'ютером або під впливом кондиціонера. У їхньому складі є гіалуронова кислота, яка пов'язує молекули рідини, запобігаючи випаровуванню.

 

Важливо пам'ятати, що цілодобове носіння будь-яких контактних засобів підвищує ризик інфекційних ускладнень. Якщо є можливість їх краще знімати на ніч, а самі лінзи залишати в контейнері для очищення. Звичайно, це не стосується одноденних лінз.

 

Знаючи, яким лінзам найбільше довіряють наші клієнти, вам буде простіше підібрати для себе комфортні та безпечні засоби корекції зору.