Solente — український бренд з широким асортиментом оптичної продукції, зокрема для людей, що потребують корекції зору.

 

ТМ Solente пропонує Вам широкий вибір силіконових та силікон-гідрогелевих контактних лінз. У нас Ви можете знайти як одноденні лінзи, так і лінзи з режимом заміни до 1 року. Зможете підібрати лінзи згідно із Вашим рецептом, коригуючи як короткозорість, так і далекозорість. Також торгова марка має і мультифокальні лінзи Solente Rozalia Multifocal для виправлення пресбіопії. Для клієнтів з астигматизмом пропонуємо торичні лінзи Solente Monti for Astigmatism. Якщо ж Ви працюєте за комп'ютером або використовуєте гаджети протягом тривалого часу, то відмінним вибором стануть лінзи Solente Joyce, що блокують синє світло з екрану.

 

Широкий вибір кольорових контактних лінз дозволяє змінити імідж, навіть якщо у Вас короткозорість. Якщо ж Ви можете похвалитись хорошим зором, то серед лінз Solente Ви зможете знайти для себе креативні кольорові рішення.

 

Якісний догляд за лінзами неможливий без ефективного розчину. У ТМ Solente Ви підберете розчин для очищення та зберігання контактних лінз згідно із Вашими особистими потребами. А краплі для зволоження збережуть відчуття комфорту протягом дня. Також серед аксесуарів для лінз від Solente Ви знайдете різноманітні контейнери, пінцети та дорожні набори.

 

Якщо Ви надаєте перевагу окулярам, то ТМ Solente має широкий асортимент оправ на будь-який смак. У нас Ви знайдете металеві та пластикові оправи різноманітних форм та дизайнів для жінок та чоловіків, а також яскраві та безпечні дитячі оправи. Окулярні лінзи від Solente можуть бути як без покриття, так і з покриттям для захисту від ультрафіолету, антиблікове покриття тощо.

 

Якщо у Вас далекозорість, і ви не готові чекати на виготовлення окулярів, то можете обрати готові окуляри для читання від Solente. Крім того, в асортименті бренду є якісні сонцезахисні окуляри, а також тактичні окуляри.

 

Бренд Solente відрізняється доступними цінами та широким вибором оптичної продукції, що задовольнить будь-які потреби.