Контактні лінзи вже активно зайшли в повсякденне життя людини. Це дуже зручний спосіб скорегувати зір, зберігши при цьому естетичний і природний вигляд. Лінзи непомітні оточуючим, і ніхто не здогадається, що з вашим зором якісь проблеми. і ще їх одна  істотна перевага: вони не заважають займатися активними видами спорту, плавати і т.д. Переваг дуже багато, варто тільки розібратися, які лінзи вибрати. Один з основних критеріїв підбору, крім індивідуальних особливостей очей, - термін носіння лінз.

Скільки можна носити контактні лінзи

Якщо мова йде про традиційні лінзи, то їх можна носити півроку і більше. Також бувають місячні контактні лінзи, які можна носити цілий місяць не знімаючи. Ще один різновид лінз -щоденні, кожен день ви одягаєте іншу пару, звільняючи себе від необхідності «доглядати» за лінзамі. Крім того досить популярні квартальні контактні лінзи , які підходять для використання на протязі трьох місяців, тільки з щоденним зняттям.

Контактні лінзи на три місяці

Тримісячні контактні лінзи - дуже вигідний і практичний варіант. Вони відмінно адаптуються під очі, не викликають неприємних відчуттів, зручні у використанні. Дані лінзи добре пропускають кисень і вважаються найбезпечнішими. Контактні лінзи на 3 місяці відрізняються дуже демократичною ціною, гарною якістю і здатністю максимально коригувати зір. Звичайно, набагато вигідніше і комфортніше буде міняти лінзи раз в три місяці, ще і знаючи, що вони точно не принесуть очам ніякої шкоди. Такі лінзи підходять для денного носіння і на ніч їх необхідно знімати і класти в спеціальний розчин. Догляд за лінзами обов'язковий, щовечора перед сном ви поміщаєте їх в спеціальний контейнер з розчином. Розчин для догляду за лінзами вимагає щоденної заміни. Залишати лінзи в очах на ніч не рекомендується.

Квартальні контактні лінзи допоможуть вам максимально скорегувати зір і зроблять життя комфортнішим. Для вибору лінз обов'язково проконсультуйтеся з лікарем. Підібрати ідеальні лінзи самостійно неможливо, це може тільки принести шкоду вашому здоров'ю.