З настанням теплої пори кожен з нас все частіше і частіше звертає увагу на людей в сонячних окулярах, адже всі ми хочемо бути красивими і захищеними від довгоочікуваного, але сліпучого сонечка, тобто від ультрафіолету. У 2016 році окуляри сонцезахисні дзеркальні, які в народі називають «дзеркалки», як і раніше залишаються в перших рядах і зможуть вам допомогти. Їх роблять такими завдяки покриттю з металевих частинок, наприклад, оксидів цирконію або титану.

Дзеркальні сонячні окуляри як стильний аксесуар

Мало хто знає, що дзеркальні сонячні окуляри дуже багатофункціональні і можуть бути як аксесуаром, так і атрибутом для роботи над собою або вашим хобі. Такі дзеркальні сонцезахисні окуляри часто використовують спортсмени різних видів спорту. Плавцям такий вибір підходить тим, що може уберегти від впливу шкідливих речовин, які містяться у воді, а лижникам і автомобілістам такі окуляри підходять тим, що вони зможуть відображати відблиски асфальту, снігу, води, металевих і інших поверхонь під час їзди. Але найголовніша перевага дзеркальних окулярів - це те, що вони вбирають в себе промені тепла, а це значить, що ваш відпочинок може бути вдалим навіть в найгарячішій країні, будь у вас парочка окулярів з різнокольоровими скельцями!

Практичність цієї моделі сонцезахисних окулярів так само помітили і Голлівудські зірки. Вони все частіше і частіше відвідують червоні доріжки та інші заходи в дзеркальних окулярах, підкреслюючи їх практичність і значимість в світі моди. Наші ікони стилю експериментують з формою окулярів, кольором скельців і оправи.