Ви давно мріяли змінити свій образ, зробити очі більш помітними?

Відомі кольорові контактні лінзи щомісячної заміни дозволяють змінити відтінок Ваших очей і зробити його більш виразним і яскравим.

Лінзи бренду Color Vision зроблені з якісного матеріалу Феммілкон А, містять блокатор ультрафіолету. Ці лінзи дозволяють не тільки чисто косметично змінити колір, але і коректувати зір в цілому. Підходять лінзи абсолютно всім відтінкам темних і світлих очей. Вибір кольору включає в себе 12 різноманітних відтінків і кольорів, які Вам будуть бажані. Якщо Ви прагнете поміняти свою колірну палітру на ту, яка Вам більше подобається, то ці контактні лінзи саме для Вас. Вони допоможуть створити саме такий зовнішній образ, про який Ви мріяли.

Зміна кольору очей завдяки цим лінз виглядає досить природно. Пов'язано це з тим, що кожен колір лінзи створений поєднанням трьох кольорів в одному. І саме це робить колір очей унікальним, а найголовніше, що зміна відбувається плавно.

Лінзи дозволяють не тільки урізноманітнити колір Ваших очей, а й роблять світ навколо Вас більш яскравим і чітким. А люди навколо Вас будуть вражені красою і натуральністю Ваших очей.

Freshlook Colorblends зручно фіксуються на Вашому оці і мають достатню вологість. Вміст кисню створює більш комфортні умови вашим очам. Матеріал, з якого виготовлені лінзи, робить їх м'якше, а це значить, що вони практично не відчуваються на оці і не створюють дискомфорту.

Як носити Freshlook Colorblends?

Лінзи призначені для денного носіння. Тому на ніч обов'язково потрібно їх знімати. Ні в якому разі не можна в них спати. Вони розраховані конкретно для денного часу доби. Ці лінзи просто надіти і зняти. Термін користування лінзами 1 місяць. Після цього лінзи слід замінити на інші.

Як доглядати за лінзами Freshlook Colorblends?

Догляд за лінзами передбачає їх очищення. Для цього необхідно придбати розчин і контейнер для лінз, а так само засоби для очищення. Зверніть увагу, що необхідно підбирати розчин, який не має в складі пероксиду або, іншими словами, перекису водню.

Знаючи всі переваги даних лінз, Ви можете сміливо ознайомитися з асортиментом різноманітності їх кольорової палітри і підібрати  щось для себе, відчувши їх натуральність і комфорт.