Більшість людей незадоволені натуральним кольором своїх очей. Власники карих очей завжди мріють про яскраві очі незвичайних відтінків, а блакитноокі люди з радістю змінили б колір своїх очей на більш природний. Точно так само відбувається і з кольором волосся: блондинки стають брюнетками і навпаки. Якщо волосся завжди можна перефарбувати, то з очима даний варіант не пройде. Але вихід є - купити кольорові контактні лінзи. Нинішній асортимент допоможе поміняти колір, навіть самий неординарний. При виборі кольорових лінз, які будуть виглядати красиво і природно, потрібно знати кілька порад.

 

Як вибирати кольорові контактні лінзи?

 

У зв'язку з великою різноманітністю кольорів контактних лінз, вибір може бути трохи складним. Вибирати контактні лінзи потрібно відповідно до показанням зору. Кольорові контактні лінзи підійдуть людям як з вадами зору, так і просто для зміни кольору очей. Якщо у вас карі очі, віддайте перевагу лінзам насичених кольорів. Лінзи природних непрозорих відтінків будуть для вас теж виграшним варіантом.

 

Складнощів не виникне при  підборі кольорових лінз для власників світлих очей. Якщо у вас блакитні або сірі очі, асортимент вибору буде великий. Вам підійдуть контактні лінзи різних кольорів. Можна сміливо носити відтінкові лінзи, які тільки підкреслять колір ваших очей. Якщо ж у вас темно-зелені очі, шукайте для себе варіант контактних лінз яскравих кольорів.  Якщо вдало підібрати відтінкові контактні лінзи, можна візуально зробити колір очей більш насиченим.

 

Що потрібно знати про кольорових контактних лінзах?

 

Всі лінзи, крім щоденних,  вимагають постійного догляду. Для їх дезінфекції та зберігання потрібен розчин для контактних лінз. Ще при використанні кольорових лінз обов'язково потрібно звертати увагу на терміни носіння і придатності. Не думайте, що якщо лінзи кольорові, їх потрібно переношувала. Навіть якщо ви носите місячні контактні лінзи і одягли їх всього кілька разів, через місяць їх все одно доведеться викинути.

 

Вибирати кольорові лінзи без допомоги лікаря небажано. Використовуйте дані поради правильно і тоді ви точно досягнете потрібного ефекту, і це не відіб'ється на зорі.