Окуляри як необхідність і модний аксесуар?

Як не дивно, окуляри і мода - поняття тісно пов'язані. Правильно підібрана оправа може гармонійно доповнити абсолютно будь-який образ.

Окуляри - винахід корекції зору, яке з'явилося набагато раніше, ніж контактні лінзи. В наш час кількість функцій цього винаходу збільшилася в рази. Сьогодні це не тільки засіб поліпшення зору, але і стильний аксесуар, який створює певний імідж.

Вважається, що в гардеробі кожної модниці має бути не менше чотирьох оправ на всі випадки життя: для роботи, для повсякденного способу, для яскравих подій або, як то кажуть, «на вихід».

Як правильно підібрати окуляри для зору

При виборі такого аксесуару потрібно дотримуватися деяких правил, які допоможуть вибрати правильні окуляри. По-перше, окуляри повинні доповнювати стиль Вашого образу, відповідати його формі і кольору. Отже, як вибрати окуляри для зору?

У діловому стилі потрібно використовувати прості класичні окуляри для зору. А округлені пластикові оправи з малюнками відмінно доповнять casual стиль. А якщо Ви зібралися на побачення, то краще віддати перевагу світлим оправ. В такому випадку хорошим вибором будуть оправи «котяче око», вони додадуть Вашому образу шарму і грайливості. Цікаво, що, так звані, «кішечки» йдуть практично всім, не дивлячись на форму обличчя. Такі оправи точно ніколи не вийдуть з моди.

Якщо Ви зібралися відвідати вечірку або інший святковий захід, до образу можна підібрати оправи - fashion. Повірте, вони дуже стильні і яскраві, але для повсякденного носіння не підійдуть.

Отже, зі стилем розібралися, пора переходити до кольору. Колір повинен відповідати зовнішності і настрою. Адже, це саме той критерій, який може сповна і повністю передати Ваші емоції оточуючим.

І найголовніше - ціна. Помилково вважати, що все стильне - дорого коштує. Якщо Ви хочете придбати гарні окуляри для зору, та ще й не одні, і переживаєте, що це може дорого коштувати - не хвилюйтеся. У наших салонах «Оптика-С» в Києві або на сайті інтернет-магазину "Кіевлінза" Ви знайдете величезний асортимент оправ, які доповнять будь-який Ваш образ, і все це за доступними цінами.

Інтернет-магазин окулярів для зору Kievlinza.ua подбає про Ваш зір і стиль. Тут Ви обов'язково знайдете те, що потрібно! Приємних Вам покупок і чекаємо в наших магазинах.