Сонцезахисні окуляри 2016 як жіночий аксесуар

Для кожної дівчини дуже важливо мати гарний вигляд у будь-яку пору року і при будь-якій погоді, але коли за вікном прекрасна сонячна погода хочеться виглядати ще більш ефектніше, чи не так?

Підкреслити всю красу і жіночність Вам допоможуть сонячні окуляри, яких в цьому сезоні шалено багато. Колекція жіночих сонячних окулярів в цьому сезоні просто переповнена новинками, свіжими трендами і дизайнерськими радикальними рішеннями.

Новинки сезону 2016

Новинки цього сезону настільки різноманітні, що зможуть задовольнити смак і уподобання будь-якої модниці. Давайте розглянемо найголовніші новинки цього сезону.

Перше, що хотілося б відзначити, це класику, що переходила з сезону в сезон. Те, що, напевно, ще дуже довго буде лідером серед оправ і форм.

Окуляри форми «Котяче око», дівчата, погодьтеся, що вони підходять практично всім і надають витонченості та ніжності Вашому образу.

Сонячні окуляри цієї форми з 50-х років і до сьогодні на піку популярності. Дівчата з сезону в сезон воліють дану модель сонячних окулярів, і не дарма. Вони виготовляються в абсолютно різних варіаціях: різна колірна гамма, принти, кольори лінз, товщина і ширина оправи.

А ось і ще одна стильна модель сонячних окулярів 2016 року. Це «Узорні» окуляри. Вам вже точно стало цікаво, як вони виглядають. Така модель жіночих сонячних окулярів виконана в досить масивній оправі і, що найголовніше, оправа вся складається з візерунків. У цьому сезоні кожен дизайнер по - своєму представив дану модель в різних формах. Виглядають вони досить цікаво. Така модель підійде дівчатам шумного мегаполісу для доповнення свого повсякденного способу.

«Леопардові» нотки все ще стійко крокують по модному сезону цього року. Такі сонячні окуляри можуть бути абсолютно різної форми оправи, їх родзинка - це тваринний принт. Яскравий або ж приглушений, великий чи маленький принт - вибір за Вами, дівчата.

Але, що ніколи не набридне і не буде виглядати безглуздо, так це однотонні сонячні окуляри. У цьому сезоні їх ряди теж поповнилися новинками. Багато світових дизайнерів роблять величезний наголос на однотонність в окулярах, як, наприклад, відомий кутюр'є Діор. Головною умовою таких окулярів є однотонність кольору (чорний, білий, бежевий, бордо, ніжний рожевий) і ніяких сполучень. Найпопулярнішими кольорами цього сезону є чорний і червоний. Саме ці два кольори як ніякі інші прекрасно підкреслять Ваш таємничий і ніжний погляд, адже по - іншому в таких окулярах виглядати не можна.

Милі модниці, сонячні окуляри сезону 2016 чекають Вас, і наш інтернет-магазин теж, заходьте, вибирайте і крокуйте сміливо під яскравими сонячними променями, не боячись за свої очі.