Чим сонцезахисні окуляри Полароїд відрізняються від інших? Що таке поляризація і для чого вона потрібна? Чому ж вони краще, ніж інші? Ці питання часто виникають. Ну що ж, ми допоможемо вам знайти відповіді на ці та інші питання.

Якщо ви досі вважаєте, що всі сонцезахисні окуляри абсолютно однакові, то ми вам покажемо всі переваги і недоліки тих чи інших окулярів від сонця. Перевага окулярів Полароїд полягає в тому, що вони пропускають через себе набагато менше сонячних променів в порівнянні зі звичайними окулярами. Це забезпечує зоровий комфорт, додатковий захист очам від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

Так само виникає ще одна проблема - при яскравому сонці ми постійно жмуримося, прикриваємо то одне, то друге око, ясна річ, що від цього втомлюються очі, а, що ще гірше, згодом можуть з'явитися дрібні зморшки на обличчі. Нікому не потрібен такий результат впливу сонячних променів. Вихід простий - сонцезахисні окуляри Полароїд з поляризованим захистом.

Перед тим, як купити окуляри Полароїд з поляризованої захистом, потрібно перевірити їх на наявність поляризації. Як це зробити?? Дуже просто. Цей експеримент можна провести відразу ж. Відкрийте на своєму смартфоні найсвітлішу фотографію, яка у вас є, і подивіться на неї крізь скло окулярів з поляризацією. Потім почніть плавно повертати телефон в руці, не відриваючи очей від екрана. Якщо такий процес виконати в окулярах, то ви побачите, що при деякому ракурсі фотографія буде чорна, непрозора. Адже спеціальний поляризаційний фільтр в лінзах згладжує горизонтальні відблиски. В такому випадку ви точно вибрали правильні, якісні сонцезахисні окуляри. У спеціалізованих магазинах «Оптика-С» є спеціальні девайси на перевірку поляризації. Як перевірити окуляри допоможуть оптик-консультанти.

Окуляри полароид відомі всім як бренд «Polaroid», і вже давно у всіх на слуху, що краще таких окулярів не буває. Але не кожен Вам підкаже, що окуляри з поляризаціях бувають і у інших виробників. А так як ви вже знаєте, як перевіряти поляризацію, зможете особисто переконатися в наданій інформації. Таким чином, це буде перевагою для Вашого бюджету, на сьогоднішній день бренд «Polaroid» нам пропонують купувати за шалені гроші, в той час, як на окулярах з такою ж функцією поляризації можна заощадити в кілька разів.

Якщо ви не знаєте, де придбати такі окуляри, ми вам допоможемо. Мережа наших магазинів «Оптика-С» та інтернет - магазин «Кіевлінза» раді будуть вітати вас. Ми допоможемо вам вибрати найкращі окуляри.