Сонцезахисні окуляри - яскраві тренди

Для кожної дівчини дуже важливо мати гарний вигляд у будь-яку пору року і при будь-якій погоді, але коли за вікном прекрасна сонячна погода, хочеться виглядати ще більш ефектніше,  чи не так?

Підкреслити всю красу і жіночність Вам допоможуть сонячні окуляри, яких в цьому сезоні шалено багато. Колекція жіночих сонячних окулярів в цьому сезоні просто переповнена новинками, свіжими трендами і дизайнерськими радикальними рішеннями.

Новинки цього сезону настільки різноманітні, що зможуть задовольнити смак і уподобання будь-якої модниці. Давайте розглянемо найголовніші новинки цього сезону.

Перше, що хотілося б відзначити, це класику, що переходить з сезону в сезон, те, що вона напевно ще дуже довго буде лідером серед оправ і форм.

Найпопулярніші оправи сонцезахисних окулярів

Окуляри форми «Котяче око».  Дівчата, Ви точно погодитесь, що вони підходять практично всім і надають витонченості та ніжності Вашому образу.

Сонячні окуляри цієї форми з 50-х років і до сьогодні на піку популярності. Дівчата з сезону в сезон вважають за краще дану модель сонячних окулярів, і не дарма. Вони виготовляються в абсолютно різних варіаціях: різна колірна гамма, принти, відтінки лінз, товщина і ширина оправи.

А ось і ще одна стильна модель сонячних окулярів 2016 року. Це «Узорні» окуляри. Вам вже точно стало цікаво, як вони виглядають. Така модель жіночих сонячних окулярів виконана в досить масивнії оправі і, що найголовніше, оправа вся складається з візерунків. У цьому сезоні кожен дизайнер по-своєму представив дану модель в різних формах. Виглядають вони досить цікаво. Така модель підійде дівчатам шумного мегаполісу для доповнення своєї повсякденної зовнішності.

«Леопардові» нотки все ще стійко крокують по модному сезону цього року. Оправи в таких сонячних окулярах можуть бути абсолютно різної форми.  Їх родзинка - це тваринний принт. Яскравий або ж приглушений, великий чи маленький принт,  вибір за Вами, дівчата.

Але що ніколи не набридне і не буде виглядати безглуздо, так це однотонні сонячні окуляри. У цьому сезоні їх ряди теж поповнилися новинками. Багато світових дизайнерів роблять величезний наголос на однотонність в окулярах, як, наприклад, відомий кутюр'є Діор. Головною умовою таких окулярів є однотонність кольору (чорний, білий, бежевий, бордо, ніжний рожевий) і ніяких сполучень. Найпопулярнішими кольорами цього сезону є чорний і червоний. Саме ці два кольори, як ніякі інші, прекрасно підкреслять Ваш таємничий і ніжний погляд, адже по-іншому в таких окулярах виглядати просто не можливо.

Милі  модниці, сонячні окуляри сезону 2016 чекають на Вас, і наш інтернет-магазин теж. Заходьте, вибирайте і крокуйте сміливо під яскравими сонячними променями, не хвилюючись за свої очі.