Іспанський виробник Avizor працює на світовому ринку фармакології з 1981 року, а чотирма роками пізніше компанія почала випускати багатофункціональні розчини для лінз. З початком нового тисячоліття асортимент бренду поповнився інноваційною рідиною для м'яких лінз, здатною за короткий час видалити з поверхні білкові і жирові відкладення. Розчин відмінно зарекомендував себе на Заході і сьогодні з успіхом використується носіями зі Східної Європи. До речі, з моменту своєї появи склад розчину зазнав лише мінімальних змін відповідно до європейського стандарту ISO 9001.

Принцип дії продукту

З назви напрошується висновок, що сучасний розчин для лінз Avizor Alvera містить олію Алое Вера. Даний компонент формує плівку на поверхні виробу і тим самим попереджає абсорбування токсинів. У складі не міститься консервантів, тому обробка не призводить до появи відкладень на поверхні.

Очисні функції виконує поліксамін - це речовина, яка ефективно видаляє жири, бруд, білки та інші відкладення, що можуть пошкодити лінзи. Причому даний компонент не тільки здійснює очищення, а й попереджає скупчення нових шкідливих елементів.

За захист від алергічних реакцій та інфекцій відповідає полігексанід - спеціальна речовина, до якої очі виявляють низьку чутливість. Цей компонент особливо ефективний в боротьбі з грампозитивними бактеріями.

Компанія Avizor не зупиняється на досягнутих результатах і чималу частину виручених коштів витрачає на розробку нових розчинів для контактних лінз. Продукція даного виробника є абсолютно безпечною для органів зору, оскільки в складі рідини відсутні добавки і домішки.