Що ж таке прогресивні лінзи взагалі?

Для активних користувачів контактних лінз є відмінна новинка: прогресивні лінзи.

Прогресивні лінзи дозволяють чітко бачити абсолютно все навколо себе, всі предмети поблизу і  вдалині, на будь-якій відстані від Вас, за будь-якої дистанції. Якщо у Вас раніше була проблема з набором номера телефону або повідомлення на Ваших гаджетах - тепер ця проблема буде вирішена. Так само Вам набагато зручніше буде водити автомобіль, займатися спортом, вести активний спосіб життя. Такі лінзи мають ще один величезний плюс: наприклад, якщо Ви читаєте книгу або ж дивитесь телевізор, ці лінзи використовують одну зону бачення, як тільки Ви переводите свій погляд на інший предмет, Ваш зір моментально пристосовується до цього і, таким чином, у Вас не буде розмитої або нечіткої картинки перед очима.

Прогресивні лінзи в окулярах візуально нічим не відрізняються від звичайних окулярів, але мають широкий асортимент для Вашого вибору. При замовленні окулярів з прогресивними лінзами Ви можете вибрати абсолютно будь-яку оправу, ретро або ж модні новинки 2016 року - все залежить від Вашого смаку.

Що б швидко звикнути до таких лінз, Вам буде досить використовувати перший час їх в домашніх умовах. Звикання до таких лінз відбувається дуже швидко, досить лише пару днів і Ви вже не відчуєте різницю між прогресивними лінзами і звичайними, які Ви носили до цього. Навпаки, світ заграє новими фарбами.  Скористайтеся чудовою новинкою, не пропустіть такий шанс подивитися на навколишній світ по іншому.

Верхня частина прогресивних лінз відповідає за видимість на далекі відстані, нижня - за ближні. Прогресивні лінзи виконані за спеціальною технологією, завдяки якій Ви з абсолютно будь-яким зором в них себе будете почувати чудово. Самим приємним моментом є той, що при виборі будь-якої оправи такі окуляри завжди будуть виглядати естетично і модно.

Придбати прогресивні лінзи Ви можете на нашому сайті.