Оправи з титану  з упевненістю можна оцінити по достоїнству абсолютно будь-якому споживачеві. Чоловіки оцінять цей матеріал за дуже важливий аспект в оправі - це довговічність. Жіноча половина оцінить таку оправу за те, що вона чудово виглядає на обличчі. Але це тільки естетична сторона титанової оправи. Багато чого позитивного можна сказати про міцність і витривалість цього матеріалу.

У жінок цей метал виглядає благородно, модно і стильно. З роками титан став досить перспективним, а за останні десять років майже всі виробники оправ включили цей матеріал в своє виробництво.

Окуляри в титановій оправі з кожним днем ​​набирають все більше і більше популярності, а все тому, що титан міцний, легкий і гіпоалергенний. Завдяки саме цим властивостям він став найбільш перспективним матеріалом для виготовлення очкових оправ.

Титан отримав своє ім'я з давньогрецької міфології, адже титанами іменувалися наймогутніші сини Урана, нагадування про міфічних богів тут зовсім не випадково: метал має виняткову міцність.

Титан досить часто використовують у виробництві літаків, космічних кораблів і навіть ракет. А тепер уявіть, що з такого міцного металу будуть виготовлені Ваші окуляри. У такій оправі вони Вам прослужать не один рік і навіть не один десяток років, якщо за ними правильно і регулярно доглядати.

На сьогоднішній день титанові оправи займають до 25% одного з найрозвиненіших оптичних ринків світу. Їх популярність зросла з кількох причин:

- оправи з титану міцні;

- легкі;

- стійкі до корозії;

- гіпоалергені (завдяки тому, що не містять нікель);

- гнучкі.

Титанові оправи - вигідне вкладення

Висока ціна не дозволяє більшості людей придбати дану оправу, але якість цього матеріалу виправдає себе не одним роком використання. Кожна титанова оправа повинна містити не менше 75% цього матеріалу. До речі, чим більше в оправі міститься титану, тим вона дорожча. Всі титанові оправи розділені на чотири групи:

1) Оправи з чистого титану, його масова частка не повинна бути менше 90-100%.

2) Комбінований титан, зміст - 75-90%.

3) Бета-титан- даний сплав складається з алюмінію і ванадію, ці оправи примітні своєю гнучкістю.

4) «Метал з пам'яттю», оправи з цього матеріалу містять від 40 до 50% титану і характеризуються високою еластичністю.

З кожним днем ​​люди, які носять окуляри для зору, все більше уваги звертають на якість, а з титановою оправою слово «якість» - невід'ємна  частина. Вибравши таку оправи, Ви назавжди забудете про поломки і незручності в окулярах для зору.