У сонячний день часто доводиться мружитися від сонця, яке засвічує все навколо і не дозволяє ясно бачити. Поляризаційні лінзи - це захист від яскравих променів, шкідливого ультрафіолету і відмінний зір.

Поляризаційні лінзи призначені для усунення попадання яскравих світлових променів на очі. Звичайні сонцезахисні окуляри захищають від яскравого ріжучого очі світла, але не від відблисків, які заважають нам бачити. Часто буває, що такі окуляри просто дають затемняюючий ефект і не більше. А ось поляризаційні лінзи для окулярів мають властивість, що забезпечує непопадання променів на очі. Затемнені лінзи підвищують зорові здібності і вберігають від шкідливого впливу світлових потоків.

Ще одним плюсом таких лінз є захист від відблисків. Часто сонячні промені утворюють на різних поверхнях відблиски - це відбивання світла від земних поверхонь, що викликає неприємні відчуття і заважає бачити при водінні, риболовлі, плаванні та інших видах активної діяльності. Такі перешкоди негативні для зору і можуть привезти навіть до аварійних ситуацій. Тому захистити зір і своє здоров'я можна за допомогою поляризаційних лінз. Вони забезпечують чітке зображення, а також комфорт і зручність.

Здатність не пропускати сонячні промені і відбивати відблиски від різних поверхонь обумовлена ​​за рахунок конструкції таких лінз. Вони багатошарові, а з внутрішньої сторони вбудована поляризаційна плівка, яка відбиває промені горизонтального напрямку. Це відблиски від землі, снігу, води і інших поверхонь.

З поляризаційними лінзами можна забути про нечітке і розмите бачення в сонячний день. Якісний зір і відсутність необхідності закривати очі рукою чи мружитися, що викликає сльозоточивість очей, стане перевагою і запорукою гарного настрою при використанні поляризаційних лінз.

Ознайомитися і придбати окуляри з такими лінзами можна на нашому сайті kievlinza.ua