Якщо Ви любитель класики, то Ви, напевно, чули про окулярах Aviator. Дизайн цих окулярів майже 80-ти річної давності і вони до сих пір в перших рядах популярності. Це не дивує, адже ці окуляри не тільки підходять усім типам осіб, але і мають цікаву історію.
Особливість починається ще від їх створення, адже саме ці окуляри з'явилися  на прохання льотчиків. Першовідкривачем авіаторів стала компанія Bausch & Lomb,  яка зареєструвала торгову марку Rey-Ban для нової моделі. Дизайн таких лінз був розроблений спеціально для американської авіації. Головною метою окулярів даної моделі був захист очей від сонячних відблисків. І з цією проблемою вони дуже добре справлялися, а легка і надміцна металева дужка була створена для того, щоб окуляри не спадали з обличчя.
Авіатори на перших порах були доступними лише для військових, але через деякий час компанія Bausch & Lomb вивела їх на широку аудиторію. Авіатори спочатку коштували дорожче, ніж звичайні окуляри, а рекламували їх як спортінвентар для любителів активного способу життя.
Компанія розробник представила ці окуляри тільки в чоловічій варіації. А тепер ними може покрасуватися не тільки чоловіча половина населення, а й жіноча, яка із задоволенням стає володарем даного аксесуару. Завдяки цьому виробники стали створювати самі різноманітні оправи, які будуть підходити абсолютно будь-якого типу обличчя.
Цікавий факт, американський кінематограф 50-х років розрекламував авіатори так, що величезний шар населення Америки просто ринул в магазини, щоб купити собі знамениті «Авіатори».

Практична сторона сонцезахисних окулярів Aviator

Можете сміливо купувати ці окуляри, Адже авіатори настільки популярні, що вже стали класикою, а класика, як прийнято вважати, ніколи не виходить з моди. Також форма цих лінз не доставляє дискомфорту, вони завжди носяться з задоволенням. Дана модель настільки практична, що є не тільки модним аксесуаром, але і максимально захищає очі від УФ променів.
Лінзи серії авіатор виготовляються з високоякісного мінерального скла. При тому, що є моделі з типами опуклих лінз: з поляризацією, з градієнтом, з поляризованим градієнтом, з дзеркальним градієнтом, фотохромними лінзами. Для водіїв є теж приємний момент. Авіатори надійно усувають відблиски від дорожніх поверхонь і фар, що дуже часто заважає водіям стежити за дорогою.
Якщо Ви затятий шанувальник активного виду відпочинку, авіатори -  незамінна річ, без якої Вам не обійтися.
Форма і стиль окулярів авіатор - вічна американська цінність. Вони не підвладні ні часу, ні віянням моди. Авіатори унікальні в своїй історії і особливі в своєму дизайні, саме тому вони мають таку популярність.