Якщо Ви носите контактні лінзи або ж у Вас виникла необхідність їх придбати, тоді ми допоможемо Вам з їх вибором. Ми хочемо Вам розповісти про мультифокальні лінзи Alcon і їх особливості.
Для початку  трохи інформації про фірму Alcon. Це офтальмологічна компанія, яка вже більше 60 років займається виробництвом і продажем офтальмологічної продукції. З кожним роком фірма більше й більше тішить  своїх клієнтів новинками і відмінною якістю своєї продукції.
Ми хочемо представити мультифокальні контактні лінзи компанії Alcon. Такі лінз - незамінна деталь для людей, які страждають від далекозорості. Адже проблема далекозорості, або, як ще можна сказати, пресбіопії, турбує достатню кількість людей і іноді, в силу обставин, великий відсоток цих людей навіть не знає про те, що дане захворювання можна скорегувати не тільки окулярами для зору, але і мультифокальними контактними лінзами. Високоякісне зображення в таких контактних лінзах на порядок вище, ніж в окулярах для зору.
Якщо можна спростити собі життя і скористатися мультифокальних лінзами, так чому це не зробити?

Мультифокальні лінзи ALCON мають наступні особливості

- Вони забеспечені трьома оптичними зонами, а саме: центральною зоною, перехідною зоною і периферичною зоною, що дає можливість носію чітко і якісно бачити предмети на абсолютно різних відстанях;
- Мультифокальні лінзи розширюють Ваше поле зору;
- Дані контактні лінзи, на відміну від інших, не дадуть можливості предметів «обертатися» або ж спотворюватися при моргання або при різких поворотах голови;
- Ви ведете активний спосіб життя, займаєтеся спортом або ж любите різні туристичні поїздки, походи? Такі лінзи просто незамінні будуть і, що найприємніше, при їх носінні далекозорість можна не тільки скорегувати, але й зупинити, не дати їй розвитися ще більше;
- Дані контактні лінзи виготовляються з такого матеріалу (силікон - гідрогелю), який сприяє гарному проходженню кисню крізь лінзу, що позитивно впливає на очі і зір;
Корисна інформація: мультифокальні контактні лінзи є як планової заміни - на два тижні, три тижні і місяць, так є і традиційні - вони розраховані на носіння від трьох місяців і до шести. Але Ви так само можете придбати собі мультифокальні лінзи і щоденної заміни. Можна сказати, що такі контактні лінзи не тільки мультифокальні, але ще і багатофункціональні.
Найголовніше, слід пам'ятати, що підбором таких лінз повинен займатися безпосередньо лікар-офтальмолог, він допоможе Вам підібрати найбільш підходящі саме для Вас лінзи, зможе порадити індивідуальний режим носіння і розповість про те, як правильно доглядати за такими контактними лінзами, щоб не завдати шкоди своєму зору.
Якщо Ви хочете придбати для себе мультифокальні контактні лінзи, тоді можете звернутися в наш інтернет - магазин. У нас представлена ​​вся продукція за найдоступнішими цінами. Ми дбаємо про наших клієнтів, тому оптові ціни і високу якість ми Вам гарантуємо, і ми це довели не першим роком продажів даної продукції. Ми робимо доставку в будь-який зручний для Вас час і місце, адже Ви можете замовити собі певну продукцію, не залишаючи своє робоче місце або ж, не виходячи з дому. Бажаємо Вам бути здоровими!