Окуляри «котяче око» - сама актуальна модель жіночих окулярів, яка прийшла до нас з 50-х років і не втрачає своєї популярності до цих пір. Не дивлячись на таке довге існування, прекрасна половина людства з року в рік віддає перевагу «кішечкам». Звичайно, це безпрограшний варіант з усіх форм оправ, що надає особі крихкості і ніжності, загадковості і  грайливості одночасно. Вони підходять під будь-який стиль, що робить окуляри ще більш універсальними. А, як відомо, милі дами завжди роблять сильний акцент на своєму образі і ідеальним має бути все.

Особливості оправ котяче око

Окуляри «кішечки» характеризуються витягнутою формою і загостреним верхнім кутом. Найкраще така форма підійде дівчатам і жінкам з квадратною, або ж овальною формою обличчя. Але це зовсім не означає, що для всіх інших «котяче око» є табу. Ні, це зовсім не так. Оправи «кішечки» можуть бути виконані в різній товщині і довжині, а також різних розмірів, тому досить складно визначити конкретний типаж, під який вони створені. Виконуються окуляри з використань найсучасніших технологій і відповідають всім стандартам сучасної моди. Якщо Ви віддаєте перевагу більш класичному стилю, то такий аксесуар ідеально доповнить образ. Ну, а якщо переваги віддаєте спортивному / хуліганському стилю, але моторошно хочете купити окуляри саме з такою оправою, то це зовсім не проблема, навпаки, «кішечки» внесуть своєрідну родзинку і загадковість в Ваш образ.

В силу великого попиту, зараз в магазинах можна знайти різні варіанти оправ з декором і без, також в різній колірній гаммі. В силу своєї популярності майже всі світові бренди зацікавилися в тому, щоб в їх колекціях також були окуляри «котяче око», а ,щоб відрізнятися від конкурентів, майже кожен бренд вносить свої маленькі корективи, завдяки чому окуляри і стали практично універсальними.

Оправи «котяче око» можна знайти не тільки в окулярах для зору, а також в сонцезахисних і іміджевих. А це означає, що  аксесуар, який всім до вподоби, може бути з Вами протягом усіх сезонів.