Лінзи від компанії Essilor є популярним засобом корекції зору на ринку сучасного споживача.

Компанія - виробник була сформована злиттям двох компаній Essel і Silor. Сформувавши єдине виробництво, вони зайнялися пошуком інноваційних методів коригування зору людини. Ряд продукції, випущеної на оптичний ринок, дав можливість людям позбутися багатьох проблем.

Компанія стрімко випускає новинки, розробкою яких займається велика кількість фахівців. Приблизно це 550 працівників. Ці люди роблять оптичні товари та приладдя до них, щоб активно задовольнити потреби свого клієнта.

Лінзи Essilor мають різноманітний асортимент, вони нараховують величезну кількість торгових марок власного виробництва. У їх числі 17 марок. Основні з них - лінзи Varilux.

Лінзи Varilux від Essilor славляться своєю прогресивністю та новим витонченим дизайном, який дозволяє бачити чітке зображення і навіть підлаштовується під відмінність в діоптріях правого та лівого ока. Так само дозволяє фокусувати зір на відстані і поблизу без зайвих труднощів. Це стало можливим завдяки технологіям, по яким вони виготовлені, а саме технології Binocular Booster і Transitions.

Якщо виникли проблеми, пов'язані з втомою очей, то тут компанія Essilor потурбувалася, виготовивши лінзи Anti-Fatigue. Вони розроблені з досліджень роботи очей людини поблизу і сприяють зниженню навантаження на очі при роботі на короткій відстані, покращують якість зображення і можливість читання при роботі за комп'ютером або з документами. Їх головна мета - застерегти появу синдрому втоми очей.

Навіть в саму неясну дощову погоду можна бачити все чітко. Для цього були створені лінзи Crizal від Essilor. Вони мають безліч функцій, таких як: захист від подряпин, водовідштовхувальне покриття, захист від ультрафіолетового випромінювання, від бруду і найголовніше - лінзи залишаються прозорими і дарують можливість бачити все в контрастному кольорі.

І найцікавіше те, що Essilor турбується про створення комфорту і забезпечення здоров'я Ваших очей. Вони випустили лінзи спеціально для любителів користуватися планшетами, смартфонами та іншими гаджетами. Лінзи Eyezen дозволяють працювати з цими пристроями і уберігають очі від негативного тиску на зір.

Купуючи лінзи даної фірми, Ви вберігає своє здоров'я і отримуєте якісний догляд за Вашим зором.