Окуляри для корекції зору як альтернатива операції

Сучасна наука не стоїть на місці. На сьогоднішній день існує величезна кількість варіантів корекції зору. Не починайте коригувати свій зір радикальним методом - хірургієй. Ми хочемо Вам запропонувати безпечний метод коригування зору. Це окуляри для корекції зору.

Ви, напевно, бачили окуляри, лінзи яких зроблені з пластика і з маленькими дірочками по всій лінзі. Так ось, це і є окуляри, які коригують зір. Це маленький тренажер для очей, який допоможе уникнути Вам погіршення зору і, як мінімум, поліпшить його.

Можна подумати: як окуляри подібного типу допоможуть в корекції зору, адже що там такого дивитися в дрібні отвори в окулярах? Як виявилося, з наукової точки зору, окуляри аналогічного типу - ефективний метод в тренуванні очних м'язів.

Якщо у Вас короткозорість або далекозорість, такий метод не те що можна використовувати,  його потрібно використовувати. Їх рекомендується носити в будь-який час, чим би Ви не були зайняті: робота по дому, читання газети, журналу, книги або ж перегляд телевізора. При русі або будь-якому роді діяльності Ви напружуєте зорові м'язи і таким чином змушуєте зоровий апарат тренуватися без особливих зусиль з Вашого боку.

Механіка дії окулярів для корекції

Такі окуляри можуть бути не тільки корисні для здоров'я, але і можуть бути модними. Оправи подібних окулярів найрізноманітніші. Металеві або ж пластикові оправи - вибір за Вами, циліндричні або ж конічні отвори - це теж на Ваш смак. Так само оправи є в наявності: чоловічі, жіночі, дитячі. Вікового обмеження немає. Головний момент - це потрібна консультація з Вашим лікарем - офтальмологом, особливо якщо мова йде про здоров'я дитини.

Що можна сказати про протипоказання щодо цих окулярів - їх практично немає, єдиним моментом є вік людини, наприклад, зовсім маленьким діткам їх носити не завжди можна. Так само якщо у Вас спостерігаються перенесені психічні розлади або ж у Вас індивідуальна непереносимість такого виду окулярів, тоді застосовувати їх не варто.

Окуляри для корекції зору слід застосовувати тільки при хорошому освітленні приміщення, це обов'язковий момент. Так само носити їх можна не більше 2-4 годин на день, і будьте уважні - не використовуйте ці окуляри при роботі з гострими предметами.

Цінова політика даних окулярів досить доступна. Якщо Вам потрібна така модель окулярів для корекції зору, заходьте на наш сайт «Кіевлінза»,  вибирайте собі відповідну модель, що цікавить Вас оправу, купуйте і вдосконалюйте свій зір. На нашому сайті представлений каталог даної моделі  і ціна. Так само Ви можете замовити їх через Інтернет, скориставшись нашою онлайн примірочної.  Зручна функція, що дозволяє не виходячи з приміщення приміряти і вибрати собі окуляри.