Авіатори - універсальна форма

Ймовірно, всі чули про окуляри Ray Ban моделі «Авіатор». Це вже така традиційна світова класична модель окулярів.

Можна сміливо заявити, що ці окуляри йдуть всім. Існує спотворена  думка, що вони підходять тільки певного типу обличчя, окремо чоловікам або жінкам. Ні, окуляри «Авіатори» універсальні - унісекс.

Авіатори окуляри гармонійно можуть підходити під будь-який Ваш образ. Що найдивніше, вони можуть відмінно поєднуватися як з недорогою футболкою, пляжною сукнею, так і з дорогим костюмом або коктельною сукнею. Вам варто тільки один раз приміряти цю модель окулярів і Ви не захочете їх знімати.

«Вічна класика» - часто можна почути про цю модель окулярів. І  не дарма, вони роками працювали над цим статусом. Можна сміливо сказати спасибі американському кінематографу, який в кінці 80-х розкрутив цей бренд у всіляких рекламних роликах, серіалах і фільмах.

«Авіатори» - американська гордість

Вони не підвладні моді, часу, дизайнерським рішенням будь-якого сезону. Що може бути краще такої моделі окулярів, які борознять простори часу і моди, не дивлячись ні на що?

Варіацій цієї моделі існує достатня кількість. Наприклад, лінзи можуть бути не просто дзеркальні, скляні - хіт 2016 року - лінзи-хамелеон. Так само оправа «Авіаторів» унікальна.  Вона виконана з міцного термопластика, дрібні подряпини і дотику зі сторонніми предметами їй не страшні.

Якщо Ви серйозно задумалися про покупку даної моделі окулярів, то ми Вам допоможемо в цьому. Купити їх можна в наших магазинах «Оптика - С».  Наші продавці-консультанти допоможуть Вам їх підібрати, зможуть Вас проконсультувати, дадуть відповіді на всі Ваші запитання. Так само їх можна замовити на нашому сайті Kievlinza. На сайті є дуже зручна функція - онлайн примірочна. Приміряйте окуляри, не виходячи з дому, замовляйте, кур'єр доставить  їх в будь-яку точку Києва. Доступні ціни та високу якість ми Вам гарантуємо.