М'які або жорсткі контактні лінзи

Багато хто стикався з проблемою вибору контактних лінз. М'які або жорсткі? Більшість людей навіть не розуміють різниці в них і це нормально. Найчастіше ми приходимо в оптику і купуємо контактні лінзи, не питаючи навіть які вони, в плані м'якості-жорсткості. Купуємо те, що лікар прописав. Це правильно, але ж потрібно і самому розбиратися у всіх цих термінологіях (офтальмологічних). Мова зараз йде про «новачків» - адже досвідчений «носій» лінз вже дуже добре розбирається в таких тонкощах. Давайте зараз детально розглянемо варіант м'яких контактних лінз.

Що таке м'які контактні лінзи?

Отже, головна перевага м'яких контактних лінз полягає в тому, що у них повністю відсутній період адаптації Ваших очей до цих лінз. Це дуже зручно, чи не так? Ви не будете витрачати час на звикання, зайвий дискомфорт або неприємні відчуття при носінні цих лінз. Головне, це правильно доглядати за лінзами і завжди пам'ятати про гігієну і про правильний догляд за лінзами.

М'які контактні лінзи містять менший відсоток води, ніж всі інші види контактних лінз, і це величезний плюс. Ця особливість дозволяє м'якій лінзі зберігати внутрішню рідину, не надаючи дискомфорту при їх носінні. Такого роду м'які лінзи можна носити безперервно, навіть у нічний час їх можна використовувати.

Купити такі контактні лінзи дуже просто. Звертайтеся в наші салони «Оптика-С» в Києві або в інтернет-магазин «Kievlinza.ua». Так само наші продавці-консультанти допоможуть Вам, якщо у Вас виникнуть якісь питання. Хороша ціна і відмінна якість не залишать Вас байдужими. Ми завжди будемо раді Вам допомогти у виборі контактних лінз і аксесуарів до них.