Чоловічі окуляри - як відрізнити

У сучасному світі з появою такого поняття, як «унісекс», вже стає складно виділити щось суто чоловіче чи жіноче. Хоча жіночі аксесуари ідентифікувати простіше завдяки стразам і квіточкам. А ось все, що без цього, можна міряти і чоловікам. Як же серед усього різноманіття очкових оправ визначити суто чоловічі? Адже справжньому чоловікові потрібні справжні чоловічі окуляри!

Як же правильно вибрати стильні окуляри для зору чоловічі?

Для початку, дорогі чоловіки, треба визначитись з формою обличчя. Жінки заморочуються і чіпляються до різних дрібниць, тому вони можуть назвати Вам вісім або більше типів обличчя. Але справжні чоловіки не є такими дріб'язковими.

Стаємо біля дзеркала у ванній і обводимо контури обличчя пастою або піною для гоління. Загалом, тим, що потім можна змити, щоб «прекрасна половинка» не помітила. Малюнок повинен нагадувати квадрат, коло, овал або ромб - це і є чотири найголовніших форми обличчя, і ще найважливіший критерій при виборі оправи для окулярів.

Підбираючи самі окуляри, важливо пам'ятати: якщо обличчя квадратне - окуляри круглі, якщо овальне або кругле - окуляри прямокутні або квадратні, а до ромбовидної форми відмінно підійдуть округлі окуляри з яскраво вираженими кутами, наприклад, стильні «вайфарери» або «клабмастери».

Ще один момент: оправа повинна бути нарівні з вилицями, не вужче й не ширше. Тоді можете бути повністю впевнені, що окуляри Вам за розміром.

Якщо Вам і правда потрібні окуляри для зору чоловічі, для початку слід проконсультуватися з лікарем, який допоможе підібрати потрібні лінзи. Перевіряти зір рекомендується як мінімум раз на рік.

Чоловічі оправи для окулярів

Зараз чоловічі оправи для окулярів існують в самих різних варіаціях, і підібрати саме ту зовсім не важко. Окуляри можуть додати стилю, строгості, солідності. І так як з формами обличчя ми розібралися, давайте ж підберемо окуляри до Вашого одягу. До ділового класичного костюма підійдуть окуляри в металевих або чорних пластикових оправах прямокутних форм. До стилю casual можна сміливо підбирати окуляри «вайфарери» в яскравих оправах. До повсякденного стилю підійдуть пластикові оправи спокійних кольорів. А якщо Ви зібралися на свято або вечірку, можете сміливо надягати окуляри з яскравими оправами і різними принтами, адже не кожен день можна дозволити собі такі веселощі.

Як відомо, чоловіки не горять особливим бажанням відвідувати безліч магазинів в пошуках потрібної речі. На щастя, цього можна благополучно уникнути. У нашому інтернет магазині Ви можете швидко підібрати стильні і якісні окуляри чоловічі для зору, не виходячи з дому. До того ж, скориставшись онлайн примірочною, можна ще й побачити їх на собі. Носіть з задоволенням і приємних покупок