Як вибрати красиву оправу для окулярів

Якщо раніше люди соромилися носити окуляри через не надто красиву оправу, то зараз цього робити не варто. Модні оправи для окулярів не збираються залишати вершини Олімпу. Якщо Ви хочете виглядати стильно в окулярах, ми допоможемо Вам розібратися, які оправи модні і популярні в 2016 році.

Модні оправи окулярів для зору в цьому сезоні:

  • Квадратна або «хіпстерська» оправа. Ця квадратна оправа із закругленими кутами стала хітом ще кілька років тому. Хіпстерська оправа стала улюбленицею як і у людей з поганим зором, так і у зірок-модників. Ця модна оправа окулярів незамінна в будь-якому образі, вона універсальна, і що б Ви не одягли, з цієї оправою Ви на висоті.
  • Кругла «вінтажна» форма. Це улюблена оправа таких красенів, як Джонні Депп, Райан Гослінг, Джош Харнетт. У якому б образі Ви не були, ці окуляри надають +100 до інтелектуальності.
  • Напівпрозора оправа. Це сама непомітна, найніжніша з усіх оправ. У ній окантовка оправи або відсутня, або є тільки наполовину. Напівпрозора оправа надає її носію переконливості і впевненості в образі. До того ж, вона підійде майже під будь-який Ваш образ, головне включити фантазію і Ви неодмінно покажете себе у вигідному світлі!
  • CAT-EYE. Всім відомі такі красуні, як Мерилін Монро, Софі Лорен, Єва Мендес. Ці жінки були прихильницями форми оправ CAT-EYE. Форма "котяче око" або "лисички" - це безпрограшний варіант жіночого образу. Ця оправа надає сексуальністі, грайливісті, загадковісті будь-якій формі обличчя і очам дами. Вона була улюбленицею всіх жінок абсолютно різних поколінь.

Якщо Ви хочете виглядати стильно, придбайте ці модні оправи 2016! З ними Ви будете  на висоті в будь-якому образі!

У Вас з'явилося бажання їх купити, але Ви не знаєте де це зробити? Купуйте оправи в нашому интернет-магазині Kievlinza.ua. У нас широкий асортимент якісного товару за доступними цінами! Також Ви можете під'їхати в мережу магазинів Оптика-С. Наші консультанти допоможуть Вам підібрати стильну і підкреслюючу Ваші достоїнства оправу.