При виборі окулярів у покупця часто виникають логічні запитання: що і як вибирати, на що звернути увагу, якому матеріалу віддати перевагу. Але на практиці з'ясовується, що існує безліч міфів і помилок щодо оправ для окулярів, і часто людина просто втрачається. Розберемо докладніше.

1. Хороші окуляри і оправи коштують дорого.
 

Так, у разі, якщо Ви купуєте бренд. Але, частіше за все, якісну продукцію можна купити за доступною ціною. Головне - знати, де купувати. Але ні в якому разі не купуйте окуляри в непризначених для їх продажу місцях - так, це буде дешево, але, крім цього, така покупка може бути і дуже небезпечною.

2. Металеві оправи - не стильно, і взагалі - це минуле століття.
 

Нічого подібного. Метал виглядає престижно і ідеально підходить солідним людям. Відомі бренди випускають тільки модні оправи для окулярів, і метал завжди присутній в їх колекціях. І якщо Ви ще сумніваєтеся, запитайте у гугла - він покаже фото стильних і успішних людей в окулярах з металевими оправами.

І табір, що протистоїть:

3. Пластикові оправи дешево виглядають.
 

Можливо, це сказано про оправу, куплену в метро. Але якісні пластикові оправи не можуть виглядати «дешево». Крім цього, вони легкі, що робить їх більш зручними та комфортними. І це вкрай важливо для оправи окулярів для зору,  так як їх належить носити весь день.

4. Міцна оправа не може бути стильною.
 

Шкіряне взуття завжди виглядає жахливо немодно? Порівняння так собі, але зміст той самий. Модні оправи можуть бути міцними і навпаки. Міцні, якісні, модні і стильні оправи для окулярів - реальність! Можете переконатися в цьому, ознайомившись з нашим асортиментом.

5. Щоб підібрати оправу, потрібно їхати в оптику.
 

Якщо Ви не хочете витрачати свій час на підбір оправи для окулярів, інтернет-магазин kievlinza.ua для Вас. Досить зайти на сайт, вибраті сервіс «онлайн-примірочна», дозволити доступ до веб-камері і приміряти оправи в режимі онлайн.