Напевно, Вам не раз доводилося бачити на вулиці людей в круглих сонцезахисних окулярах. Звичайно, комусь цей тренд може здатися досить дивним, але про модні тенденції слід хоча б знати. Носять їх як жінки, так і чоловіки. Вікові категорії також можуть бути різні. Є ймовірність, що Ви зустрінете в круглих сонячних окулярах як підлітка, так і чоловіка за п'ятдесят.

Цікаві факти про круглі сонячні окуляри

Окуляри в стилі Джона Леннона займають лідируючі позиції серед сонячних окулярів вже протягом декількох років. Їх називають і «бабусині окуляри», «окуляри кота Базиліо», «окуляри для сліпих» і т.д. Правильна назва таких окулярів - тішейди. Цікавий факт, що саме сонцезахисні окуляри круглі були першим винаходом для захисту очей від сонця. Дуже популярними були тішейди за часів хіппі. Раніше сонячні окуляри круглі використовували суто для вечірок або ж з метою створення екстравагантного образу. Зараз же вони повністю заполонили всі магазини оптики, модні покази і знайдуться в гардеробі у кожного другого.

Кому можна носити круглі окуляри

Звичайно, якщо якусь тенденцію нам дуже активно диктує мода, складно втриматися. Але потрібно підбирати окуляри індивідуально під себе, а не просто тому, що вони йдуть всім. Окуляри сонцезахисні круглі відмінно підійдуть власникам обличчя овальної форми. Також тишейди відмінно виглядають на квадратному обличчі. З їх допомогою можна скорегувати масивне підборіддя. Тим не менш, якщо у вас кругле обличчя, краще постаратися підібрати іншу форму окулярів, яка вже точно не буде привертати увагу до деяких дрібних недоліків. Також круглі окуляри сонцезахисні не самий виграшний варіант для великого обличчя.

Зараз просто величезний вибір стильних круглих окулярів. Вони відрізняються кольором лінз, матеріалом оправи, розміром і т.д. Підбиріть свої тішейди, і цього літа Ви точно будете блищати. Почати свій пошук можна з інтернет-магазину Кіевлінза, де Ви вже точно знайдете варіант для себе.