Думаєте, сьогодні вже неможливо знайти лінзи, якими можна було б кого-небудь здивувати? Дійсно, в магазинах оптики їх чимало:

  1. Корекційні;
  2. Кольорові;
  3. Комбінують декілька кольорів відразу;
  4. З малюнками.

Але є один різновид, який не залишить байдужими любителів нетривіальних яскравих речей - лінзи, що світяться в темряві.

Як це працює?

Виробляються вони так само, як і звичайні кольорові. Спеціальний люмінесцентний пігмент розміщується всередину їх шарів. Він не стикається з рогівкою, що повністю виключає ризик виникнення алергічних або будь - яких інших реакцій з боку слизових оболонок. Так само не контактує пігмент і з дезинфікуючим розчином, тому фарба не буде вимиватися і забарвлення залишиться рівним протягом всього періоду використання.

Світяться такі лінзи в ультрафіолетовому випромінюванні. Для демонстрації оточуючим краси і яскравості свого придбання вам треба вирушати в нічний клуб. Власне, саме для клубних тусовок і жарких вечірок вони і були створені.

Кому підійдуть такі лінзи і де їх купити?

Сяючі лінзи для очей підійдуть абсолютно всім, хто хоче справити враження. Раніше вони застосовувалися в кінематографі, щоб відзняти яскраві кадри і сцени. Вони не шкодять органам зору і не токсичні, завдяки технології виробництва. Ваші очі не стикнуться з барвниками. Всі сяючі лінзи виробляють, дотримуючись стандартів і санітарно-гігієнічних норм. Матеріали при виробництві застосовуються виключно безпечні і схвалені для використання в офтальмології.

Колірна гамма лінз, що світяться в темряві, вразить навіть найвибагливішого покупця. В асортименті всі можливі кольори і відтінки. На Хеллоуїн можна придбати червоні, щоб завершити зловісний образ і як слід налякати друзів. Для клубної вечірки легко підібрати лінзи під колір сукні і додати очам романтичного неземного сяйва. Експериментуйте, поєднуйте, не бійтеся пробувати.

Придбати їх можна в будь-якому магазині оптики. Але треба пам'ятати, що будь-які контактні засоби корекції купуються за рецептом, виписаним офтальмологом. Це важливо: необхідний розмір підбере тільки досвідчений оптометрист. Занадто малі або ж надто великі лінзи можуть натерти і пошкодити слизову оболонку очей, викликати роздратування і неприємні відчуття.