Короткозорість та контактні лінзи

Короткозорість - це одна з найпоширеніших офтальмологічних хвороб. Так вже вийшло, що якщо до лікаря прийде 10 чоловік з проблемою «поганий зір», то 6 з них точно будуть хворіти на короткозорість.

Як би багато хто з перерахованих вище «6-ти" не намагався мислити позитивно, короткозорість - це все-таки проблема.  Такі люди відрізняються тим, що їм складно розгледіти предмети, які знаходяться на далекій відстані, часом навіть найбільші речі складно розрізнити.

Для того, щоб не плутати людину зі стовпом, ми можемо запропонувати Вам альтернативне рішення цього питання.

Як ми вже звикли розкривати тему оптики, почнемо з окулярів, до яких багато хто з нас звик, купують їх, із задоволенням носять, прикрашаючи свій зовнішній вигляд і раптом випадково ламають! Ця історія багатьом знайома, але при цьому такій же кількості людей чомусь складно проміняти вірні і такі знайомі окуляри на контактні лінзи.

Не варто боятися змін, аж ніяк, варто їх вітати! Немає нічого крутіше, ніж ваше перетворення. Уявіть, як ваші близькі, які звикли бачити вас в окулярах, будуть приємно здивовані, побачивши ваш вигляд, що кардинально змінився!

З естетичного боку ми це питання мінімально розкрили, тепер можна підійти і до комфорту.

У вас на очах буде зовсім не відчутний силікон-гідрогель, настільки комфортний, що Ви  можете про нього і забути! Контактні лінзи бувають різних виробників. Але які б Ви не обрали, вони повинні  ідеально підходити Вам по радіусу кривизни та діаметру лінзи. Спробуйте, сподіваюсь, вони підкорять Ваші очі.  Найголовніше, не забувати їх промивати спеціальним розчином перш ніж надягати і знімати їх, занурюючись в сон. Нічого складного, адже правда?

Разом з контактними лінзами, підібраними під Ваші параметри, Ви отримаєте ідеальне зображення без окулярів, які інколи можно так легко зламати або втратити!