Піврічні контактні лінзи міцно закріпилися на ринку продажів, і кожен споживач, який використовує 6-місячні лінзи, насилу може відмовитися від них. Лінзи привертають до себе увагу впливом множинних факторів - ціна, якість, матеріал виготовлення і, звичайно ж, терміни використання.

Матеріал виготовлення лінз є міцним і надійним захисником від різних відкладень білків і ліпідів. Не дивлячись на можливий довгий термін експлуатації, лінзи мають гарну киснепроникність протягом усіх 6 місяців, відповідно, ніяких некомфортних відчуттів виникати не буде.

При покупці піврічних контактних лінз необхідно пам'ятати, що в силу свого довгого експлуатування, лінзи вимагають особливо ретельного догляду, для цього перед сном обов'язково необхідно знімати і дезінфікувати лінзи, а також для 100% результату передбачається регулярна зміна розчину на новий, так як з часом розчин втрачає свої властивості.

При правильному догляді з контактними лінзами на 6 місяців Ваш зір завжди буде чітким, без виникнення дискомфорту.

При цьому ціна питання не складе великих вкладень, тим самим збереже Ваш час і гроші, забезпечивши максимальну якість зору.

Ціна і якість залежить від обраного бренду, незважаючи на те, що фактично всі 6 місячні лінзи ідентичні, кожен виробник вносить свої корективи до складу, тому самостійний підбір не рекомендований.

Що потрібно знати при використанні контактних лінз на шість місяців?

- Не дивлячись на можливість тривалого використання, лінзи все ж зношуються, і не варто затягувати зі зміною лінз, навіть якщо вони прослужили Вам менше зазначеного терміну. Це допоможе зберегти своє здоров'я на довгий час.

- При купівлі будь-яких контактних лінз необхідно проконсультуватися з лікарем-офтальмологом, який підбере лінзи індивідуально для ВАС.

Контактні лінзи на 6 місяців - усвідомлений вибір більшості!