Бажаєте за мить перевтілитися у вампіра або ж демона? Тоді ви потрапили до нас! Тут можна підібрати лінзи для найнепередбачуванішого образу, зібравшись на тематичну вечірку або ж до клубу.

Карнавальні, або ж crazy-лінзи, мають нестандартний відтінковий колір, який на 100% перекриває натуральний колір очей. У цьому родзинка описуваного продукту. Барвисті моделі виготовлені з того ж якісного матеріалу, що і класичні лінзи, вони практичні у використанні і не викликають проблем зі здоров'ям.

Зупиняючись на виборі crazy-лінз, зверніть увагу на кілька аспектів:

  • Основна характеристика карнавальних лінз - це дизайн. Можна розглянути зразки яскравих відтінків жовтого, червоного, блакитного, або ж віддати перевагу чорним, фіолетовим відтінкам, які радикально змінюють вираз обличчя і погляд. Часто віддають перевагу лінзам «Котяче око».  Якщо бажаєте прийняти образ Жінки-кішки, ця модель для вас. Також випускають лінзи з малюнками знака валюти, більярдної кулі, полум'я і т.д. Варіацій багато.
  • Якщо порівнювати з лінзами для корекції зору, то допустимий час носіння лінз відрізняється. Лікарі радять використовувати лінзи до 2-3 годин в день. Термін застосування - 3 місяці.
  • Як свідчить практика, виробники виготовляють карнавальні лінзи зі зниженим вмістом вологи, як правило не більше 45%, це впливає на час носіння лінз. При тривалому використанні лінз очі мають властивість пересихати.

Crazy-лінзи не розраховані для поліпшення зору, вони тільки можуть змінити відтінок райдужної оболонки, підкреслити ваш образ і висловити індивідуальність.