Зручність, простота використання і безпека для очей - це переваги одноденних контактних лінз. Легкість полягає в тому, що з цими лінзами не потрібно морочитися, вони не вимагають особливих засобів по догляду і економлять на цьому Ваші гроші. Це ще й заощаджує Ваш час, так як не потрібно возитися з очищенням.

З ними Ваші очі в безпеці. Те, що міняти ці лінзи потрібно щодня, рятує Вас від багатьох ускладнень і хвороб очей. Одноденні лінзи користуються великою популярністю. Це зрозуміло, адже багато користувачів лінз не доглядають за лінзами і не слідкують за плановою заміною, порушують режим носіння. Також вони пропускають етап механічного очищення, який потрібно проводить кожен день, не змінюють розчин в контейнері і користуються контейнером довгий час. В результаті такого ставлення з'являється багато проблем зі здоров'ям.

Дуже зручні одноденні лінзи алергікам, тому що при такому режимі носіння алергени не встигають накопичуватися на поверхні і в матриці лінзи. Тому на період загострення алергії фахівці рекомендують пацієнтам віддати перевагу одноденним лінзам.

Але деяким людям для зручності носіння цих лінз потрібен ще й розчин. Як показує практика, для одноденних лінз потрібно брати багатофункціональні розчини. А якщо у Вас виникає питання, який розчин краще використовувати для одноденних контактних лінз, то для комфорту носіння всіх типів контактних лінз Вам може підійти розчин під торговою маркою "AVIZOR". Ці розчини  очищають, видаляють всі відкладення, дезінфікують, ополіскують, видаляють протеїни і відмінно зберігають лінзи. Якщо у Вас є сумніви з придбання розчину для одноденних лінз, то Вам слід добре подумати про те, а чи точно Ви знаєте, що за день з лінзою нічого не трапиться і її не потрібно буде промивати? Для впевненості і безпеки Ваших очей все-таки розчин варто придбати.

Якщо ж Ви добре знаєте свої очі і до цього їх зволожували краплями, то при носінні одноденних лінз не варто це припиняти.Не зважаючи на всі переваги багатофункціональних розчинів, вони не так добре діють на чутливі очі, за якими  потрібен спеціальний догляд. У цій проблемі Вам якраз і допоможуть краплі для очей. Не потрібно ігнорувати потребу в зволожуючих засобах. Ці краплі задовольнять потребу в зволоженні контактних лінз, в тому числі і одноденних. Зволожуючі краплі Sensitive Eyes створені для додаткового комфорту і дезінфекції при носінні контактних лінз з підвищеною чутливістю очей. Краплі рекомендується застосовувати для збільшення переносимості і перед зняттям контактних лінз.

Як стало зрозуміло, у одноденних лінз є дуже багато зручностей. При чому за ці зручності не потрібно розплачуватись власним здоров'ям.