Зараз на ринку продажів контактних лінз є багато хороших лінз, але, погодьтеся, для нас завжди було важко визначитися з вибором покупки тих чи інших контактних лінз. З кожним роком контактних лінз стає ще більше і не хочеться придбати собі неякісні або невідповідні. Саме тому ми Вам розповімо, які ж контактні лінзи найпопулярніші і найкращі на сьогоднішній день.

Широкий асортимент лінз полягає не тільки у великій кількості виробників, але і в величезному списку контактних лінз за складністю дизайну і іншим показникам.

Отже, давайте розглянемо всі знамениті марки контактних лінз.

1. Johnson & Johnson Найбільшу нішу продажу на ринку контактних лінз займає компанія Johnson & Johnson. Це американська компанія, яка займається виробництвом не тільки контактних лінз, але і різних лікарських засобів. Ви тільки уявіть собі, що компанія поширює свою продукцію в більш ніж 175 країн світу. Це доводить, що покупці і споживачі даної компанії довіряють виробникові і користуються його продукцією вже не один десяток років.

2. Alcon  Американська компанія з виробництва офтальмологічної продукції. З 1945 року ця компанія займається продажем контактних лінз. Є одним з декількох світових лідерів. Про  якість продукції говорить велика кількості покупців, що може бути ще більш показовим для вибору таких контактних лінз.

3. Bausch + Lomb Компанія існує з 1853 року. Спочатку компанія займалася виробництвом окулярів для зору, але з часом вони почали виробляти і контактні лінзи, розчини для догляду за лінзами і різні аксесуари для контактних лінз. Так само компанія займається виробництвом хірургічного обладнання. 

4. CooperVisionТакі контактні лінзи теж користуються популярністю. Вони підходять для всіх. Висока якість і приємна ціна дозволяє даній компанії не втрачати своїх клієнтів,а, навпаки, залучати ще більше нових. Ця компанія на сьогоднішній день друга в списку з виробництва контактних лінз. CooperVision - компанія, яка стрімко вводить на ринок продажів свої відмінні торичні контактні лінзи і радує своїх клієнтів новинками в сфері офтальмології.

Які лінзи найкращі, сказати дуже складно, адже кожна з перерахованих вище компаній-виробників має відмінну якість свого товару і вже заробила собі ім'я на ринку продажів контактних лінз.

Ми надали Вам список торгових марок, які мають широкий асортимент. Всі лінзи, які виготовлені з сучасного якісного матеріалу, не шкодять очам і дозволять вам подивитися на світ зовсім по-іншому, як тільки Ви одягнете контактні лінзи на свої очі.

Тепер, коли є такий великий вибір, Ви назавжди зможете забути про короткозорость, далекозорость, астигматизм або ж вікові зміни в очах.

Приємно усвідомлювати, що контактні лінзи не обмежать Вас в полі видимості, не будуть пошкоджуватися від погоди, це на них ніяк не впливає, підходять абсолютно всім і в контактних лінзах Ви зможете вести активний спосіб життя і не обмежувати себе ні в чому.