Контактні лінзи - це найпоширеніший метод корекції, і не дарма, адже вони зручні, особливо якщо Ви займаєтеся активними видами спорту.

Якщо Ви хочете дізнатися, як контактні лінзи впливають на зір, то потрібно в першу чергу розібратися з завданнями, які вони дозволяють вирішити. Адже всім відомо, що є багато різновидів контактних лінз,  які коригують зір, а є і ті, які використовуються в декоративних цілях.

Як відомо, декоративні лінзи не можна використовувати тривалий час, щоб очі могли відпочивати.  Неправильний догляд і довготривале застосування лінз може привести до подразнення або алергічної реакції.

До речі, тільки контактні лінзи дають хорошу гостроту зору при нерегулярній рогівці (наявності кератоконуса). Вони часто застосовуються з лікувальною метою і при захворюваннях рогівки.

Лизни, призначені для корекції зору, впливають на очі за рахунок конструкції зразка. Це дозволяє наплавляти світло на сітківку ока таким чином, щоб людина сприймала чітке зображення.

Правильно підібрані контактні лінзи не впливають на розвиток або ускладнення проблем із зором, тому що контактні лінзи тільки коректують зір.

Перевагою контактної корекції є те, що при русі очей контактні лінзи переміщуються разом з ними, не викликаючи спотворень, які властиві окулярам.  Чіткість зображення при користуванні лінзами не залежить від кліматичних умов. Це прекрасна корекція для дітей, вона позбавляє від психологічних травм. Також з лінзами стає можливим ще одне задоволення - носіння сонцезахисних окулярів.

Контактні лінзи впливають на наш зір тим, що вони дозволяють людям дивитися на світ по-іншому. Навіть самі гарні окуляри спотворюють дійсність, що нас оточує. Люди, які перейшли від очкової корекції до лінз, відразу ж помітити, що, куди б  вони тільки не подивились, все видно чудово.

Щоб контактні лінзи служили на благо Вашим очам, за ними потрібно доглядати. Якщо Ви цього раніше не знали, то при носінні брудних, рваних лінз або попаданні під лінзу стороннього тіла може виникнути ерозія рогівки і дуже багато інших захворювань очей. Всі лікарі наполегливо рекомендують дотримуватися всіх правил носіння.

Контактні лінзи Ви можете придбати у нас на сайті kievlinza.ua, у нас кращі зразки лінз з доставкою в будь-яку точку України.