Як підібрати оправу для окулярів під свій стиль?

Багато жінок з поганим зором не носять окуляри тільки через те, що бояться зіпсувати свій образ. Вони думають, що як тільки одягнуть окуляри, вся їхня краса відразу зникне, і вони більше не будуть привабливими в очах чоловіків. Якщо ви побачили в даному прикладі себе, відкиньте всі зайві сумніви і комплекси.  Просто вам потрібно дізнатися декілька порад, як правильно підібрати окуляри під свій стиль.

Як вибирати оправи для окулярів жіночі

Звичайно, жіночі оправи для окулярів повинні відповідати показникам зору, бути міцними і зручними. Оправа повинна підходити під форму обличчя, не виходити за лінію брів і не тиснути на вуха. Тим не менш, якщо ми вибираємо оправу під свій образ, потрібно звернути увагу ще на деякі показники.

Оправа для окулярів жіноча повинна підходити під колір вашої шкіри і волосся. Якщо ви блондинка, володарка світлого волосся - придбайте собі оправу бежевого або коричневого відтінку. Також вам варто звернути увагу на мідні або бронзові металеві оправи. Власницям смуглявої шкіри і темного волосся краще зупинитися на оправах темних відтінків, або оправі чорного кольору. Ще вам відмінно підійдуть всі оправи з металу. Якщо природа нагородила вас рудим кольором волосся, обов'язково приміряйте кольорову оправу, наприклад - зеленого кольору.

Вибираємо оправу під стиль одягу

Жіноча оправа для окулярів повинна поєднуватися зі стилем одягу, якому ви віддаєте перевагу. Всім бізнес-леді неодмінно потрібно обзавестися тонкою чорною оправою. Вона обов'язково додасть вам впевненості під час важливих переговорів і зробить образ бездоганним. Також можна підібрати і тонку металеву оправу.

Якщо ви віддаєте перевагу більш жіночному стилю в одязі, знайдіть для себе оправу з дрібним візерунком або невеликими стразами. Оправи пастельних відтінків ще раз підкреслять вашу романтичність.

Для любительок більш зухвалого кольору незамінною стане оправа круглої форми. Колір вибирайте за своїми уподобаннями, можете зупинитися на яскравих відтінках.

Якщо ж ваш вибір - спортивний стиль одягу, віддайте перевагу оправам прямокутної і круглої форми темних відтінків.

Правильно підібрана оправа ніколи не зіпсує ваш образ. Вибираючи оправи жіночі, не варто забувати про природність і максимальний комфорт. В такому випадку ніщо не завадить вам бути на висоті.