Для чого потрібні пластикові оправи для окулярів

Очкова оправа потрібна для фіксації лінз в правильному положенні перед очима. Але вже на протязі досить довгого часу вона виконує ще й естетичну функцію, оскільки саме оправа, її розмір, колір і матеріал, з якого вона виготовлена, визначають, як окуляри будуть на Вас виглядати. Дуже часто люди задаються питанням: яку оправу для окулярів вибрати - пластикову або металеву. І якщо раніше остання вважалася більш дорогою і солідною, то зараз пластикові оправи нічим не поступаються. Багато провідних брендів пропонують окуляри в пластикових оправах, вже багато сезонів поспіль віддаючи перевагу саме їм.

Пластикові оправи для окулярів: за і проти

Але якщо при виборі оправи Ви керуєтеся не тільки модними тенденціями, то ця стаття для вас. По-перше, безсумнівною і однією з головних переваг пластика є його легкість. Навіть сама об'ємна і, здавалося б, масивна пластикова оправа для окулярів буде легкою. Крім цього, їх істотними перевагами є відсутність алергічних реакцій і підвищений комфорт при носінні і, що особливо важливо в холодну пору, така оправа, на відміну від металевої, не стане занадто холодною. Окремо важливо відзначити величезний вибір різних кольорів і форм пластикових оправ.

Окуляри в пластиковій оправі дозволять підкреслити будь-яку зовнішність і стануть незамінним стильним аксесуаром. Але вони мають  і деякі недоліки. До них відносять відсутність носоупоров і монолітне перенісся.

Як вибрати якісну пластикову оправу?

Оправа має бути зручною для Вас і навіть при тривалому носінні не повинна викликати дискомфорту. Завушники не повинні бути занадто великі, але і не повинні ніде тиснути. Ідеальний варіант, коли між завушником і скронею Ви можете помістити палець.

Де купити оправу для окулярів?

Вибрати і купити якісні пластикові оправи Ви можете в салонах «Оптики-С» або замовити на сайті інтернет-магазину kievlinza.ua. Спеціально для Вас ми запустили сервіс «онлайн примірка», за допомогою якого можна легко підібрати оправу, навіть не виходячи з дому.