Носіям контактних лінз доводиться періодично витрачати час на дезінфекцію виробів, що є обтяжуючим фактором у відрядженні і подорожі. Також ті користувачі, які ведуть активний спосіб життя,  дуже дбають про стан засобів корекції зору, щоб в разі чого не пошкодити поверхню лінзи і не купувати новий товар. Експерти «Kievlinza» розкажуть про те, як звести до мінімуму час на догляд за лінзами і не примушувати себе до нових фінансових витрат. 

Альтернативні рішення регулярного догляду

Звичайно ж, краще всього звикнути до необхідності в постійній дезінфекції лінз, але при відсутності часу і відповідного бажання можна вдатися до інших методів:

  • Одноденні лінзи. Це ідеальний варіант для завзятих мандрівників, спортсменів і просто ледачих людей, які хочуть добре бачити навколишні предмети, але при цьому не витрачати час на догляд за лінзами. Для корекції зору досить вмитися, надіти лінзи на очі і зняти їх після закінчення дня. Навіть в разі пошкодження матеріалу вам не доведеться шкодувати про витрачені гроші, адже в наборі ще залишилося достатньо лінз. В інтернет-магазині «Kievlinza» Ви зможете купити набори, що включають від 30 до 90 лінз.
  • Лінзи безперервного носіння. Вас обтяжує постійне надягання і зняття лінз? Тоді розгляньте варіант з виробами безперервного носіння, які підходять для постійного використання на термін від 6 днів до 1 місяця. У цих оптичних виробах Ви будете працювати, займатися справами по господарству, виконувати спортивні вправи і навіть спати. Але все ж перед використанням даних виробів необхідно проконсультуватися з офтальмологом, оскільки ваші очі можуть не пристосуватися до постійної присутності силіконового матеріалу.
  • Монодози. Розчини в монодозах переважно виготовляються на основі гіалуронової кислоти, яка попереджає роздратування і забезпечує комфортність носіння на тривалий час. Упаковка має невеликі розміри, тому компактно поміститься в сумочці або барсетці.

Також з метою безпеки дотримуйтесь елементарних правил зберігання та використання контактних лінз.