Ви страждаєте астигматизмом і Вас хвилює кращий варіант корекції? Корекція астигматизму полягає у виправленні саме того меридіана, рефракція якого відрізняється від всіх інших. В цьому випадку використовується очкова корекція циліндричними лінзами, а також корекція контактними лінзами. Але при корекції астигматизму гострота зору в контактних лінзах вище, ніж в окулярах. Після цього аргументу стає ясно, що корекція лінзами краще. Але тепер у нас виникла проблема, як правильно вибрати торичні лінзи? Ми можемо Вам в цьому допомогти.
Будь-який лікар Вам скаже, що торична контактна лінзи утворює з поверхнею рогівки єдину оптичну систему і тому необхідна оптична сила для контактної лінзи буде менше в порівнянні з очковою корекцією. Торичними лінзами навіть при максимальній різниці між очима можна домогтися максимальної корекції.
Якщо порівнювати підбір звичайних лінз і торических, то останні у офтальмолога займають більше часу, тому що крім стандартних досліджень додаються ще й підбір сферичного і циліндричного компонента корекції. Також потрібно уточнити осі астигматизму, це обов'язково для правильного положення лінзи.
Складність виробництва торических лінз підвищує їх вартість, але, як вже неодноразово показала практика, ні циліндрична очкова корекція, ні сферичні контактні лінзи не дають такого якісного зір, як м'які контактні лінзи. Так що ніякі гроші не повинні стати на заваді якісного зору і здорових очей!
У підборі і застосуванні торических лінз основна складність полягає в точності розрахунку.  Також  тут грає роль якість роботи лікаря-офтальмолога в ході установки лінзи. Адже правильне положення цієї лінзи в оці дуже строго повинно дотримуватися,  від цього залежить результат корекція астигматизму. Тому перед підбором торических лінз Вам обов'язково потрібно пройти повне діагностичне обстеження.
Кожна торична лінза замовляється індивідуально! В її підборі потрібно враховувати різні індивідуальні особливості пацієнта: фізичний стан очей, вік, рід діяльності, спосіб життя.

Переваги торичних лінз

Торичні лінзи, безсумнівно, гарні тим, що вони комфорті в носінні і практично не відчуваються на очах. Тому Вам не потрібно до них звикати, очі і так будуть відчувати себе комфортно. Вони бувають двох типів: гідрогелеві і силікон-гідрогелеві. Ці лінзи є не тільки з плановою заміною в один місяць, в асортименті є і одноденні лінзи, що безсумнівно дуже зручно і безпечно для багатьох людей. Лінзи відмінно підійдуть людям з активним способом життя. Також вони краще окулярів тим, що не обмежують поле зору. Якщо дотримуватися всіх правил по відношенню лінз, Вам не загрожує ніякий шкоду здоров'ю!
При носінні будь-якого виду контактних лінз Вам потрібно бути відповідальними,  дотримуватися режиму носіння і їх заміни, також потрібно дотримуватися всіх правил по догляду за очима, щоб не нашкодити власним очам.
Купуйте торичні лінзи в нашому інтернет-магазині, ми продаємо тільки якісний товар з усіма сертифікатами якості і тільки найвідоміших виробників.