Для кожної людини, котра використовує контактну корекцію, найважливішим є підтримка зору і правильний догляд. Крім основних правил гігієни, дуже важливо врахувати значимість контейнера для зберігання контактних лінз.

Контейнер створений для зберігання контактних лінз. Його заповнюють спеціальним розчином, в якому зберігаються лінзи після використання.

Обов'язкові умови для його використання передбачають заміну не рідше одного разу на 3 місяці.

Необхідно пам'ятати те, що при покупці нових лінз необхідно також придбати для них новий контейнер. Для цього більшість оптик при покупці нових лінз пропонує в подарунок новий контейнер.

Не варто відмовлятися від подібних пропозицій, так як при недбалому ставленні до гігієни Ваш контейнер може стати джерелом поширення мікробів. Часто очі піддаються такому захворюванню, як мікробний кератит. Це найпоширеніший вид інфекційного захворювання при носінні лінз, який діагностують у 85% випадків.

Проста заміна контейнера не забезпечить Вам 100% захист від мікробів. Тому варто дотримуватися основних правил користування:

  • Регулярне очищення після кожного використання.
  • Тільки свіжий розчин! Ні в якому разі не можна додавати розчин до вже використаного.
  • Після надягання лінз видаліть старий розчин і добре промийте контейнер, використовуючи тільки безпечні засоби. Потім залиште його сохнути на п'ять хвилин.

Також дуже корисно брати з собою запасний контейнер для екстрених випадків.

В інтернет-магазині Kievlinza Ви можете переглянути весь асортимент і придбати новий контейнер.