Блакитні очі подобаються дуже багатьом. Напевно, кожен хоч раз у своєму житті мріяв поміняти колір своїх очей на блакитний. Зараз зробити це досить просто - за допомогою блакитних контактних лінз. Існує стереотип, що блакитні лінзи підходять тільки власникам світлих очей, а карооким вони і зовсім протипоказані. Також існує думка, що якщо у людини темне волосся і брови, їй можна назавжди забути про блакитні очі, щоб не виглядати дуже дивно. Рано чи пізно  стереотипи потрібно руйнувати, а для цього слід озброїтися правильною інформацією.

Кому можна носити блакитні лінзи?

Звичайно, людям зі світлими  очима можна особливо і не замислюватися над кольором лінз, їм підійдуть абсолютно всі відтінки. Якщо ж у вас темні очі і ви мрієте кардинально змінити їх колір, слід звернути увагу на яскраво блакитні лінзи, які мають «щільний» малюнок і можуть повністю перекрити колір Вашої райдужної оболонки ока. Лінзи блакитні допоможуть скорегувати натуральний колір очей, зробивши його більш насиченим. При цьому забудьте про занепокоєння з приводу неприродності отриманого кольору очей. Завдяки сучасним технологіям і величезному асортименту кольорової корекції ніхто навіть не здогадається, що Ви носите лінзи.

Детальніше про колір очей

Якщо у Вас сірі або світло-зелені очі, можете сміливо зупинитися на світло-блакитних лінзах. Колір вийде дуже природним і точно перекриє ваш натуральний. Якщо ж ви хочете приміряти блакитні лінзи на зелені очі, можете зробити це в оптиці або на прийомі у лікаря-офтальмолога. Ваш варіант - напівпрозорі або відтінкові лінзи. Такий же варіант можна порадити карооким для отримання легкого блакитного відтінку. Головне в таких ситуаціях - не боятися нових експериментів. Новий колір очей допоможе змінити зовнішність, або просто приміряти на себе новий образ.

Підібрати блакитні контактні лінзи можна в інтернет-магазині Кіевлінза. Клієнтів магазину завжди чекають найдоступніші ціни і оперативний сервіс. Навчіться діяти сміливо і швидко, особливо, якщо це стосується ваших давніх бажань.