Де купувати окуляри - в інтернет-магазині або в салоні оптики?
 

 

Людський зір є одним з найбільш важливих процесів сприйняття об'єктів навколишнього середовища. Згідно з дослідженнями вчених ми отримуємо в середньому 80% інформації за допомогою очей. Саме тому людина всілякими способами намагається вберегти зір, щоб не втратити фарб життя.

Придбати окуляри для зору або захисні окуляри сьогодні не так вже й складно. Ви можете відвідати салон оптики або здійснити покупку в інтернеті. Для початку давайте розберемося в чому ж різниця між ними?

Як то кажуть, це «палиця двох кінців»: вибираючи салон оптики, Ви отримуєте можливість приміряти оправу, проконсультуватися з лікарем, фахівець із вибору оправ допоможе вибрати окуляри, виходячи з параметрів Вашого обличчя і модних тенденцій. З іншого боку, в інтернет-магазині такі ж окуляри можна купити набагато дешевше, але без примірки, а це певний ризик.

Чому ж так відбувається ?! Високі ціни на товари в магазинах - це не спосіб побільше заробити на тих, хто не вміє користуватися інтернетом. Це елементарні потреби оплати оренди приміщення, видач зарплати тим самим фахівцям та інше, без чого не можна уявити собі традиційну торгівлю.

Щоб залишатися «в тренді», магазини використовують найрізноманітніші маніпуляції. Ось, наприклад, деякі салони оптики знижують ціни на товар з метою збільшення продажів, і у них це виходить без ризику. А ось інтернет-магазин Київлінза вирішив проблему  примірки, тепер на сайті магазина можна приміряти будь-які окуляри та оправи. Ця послуга дуже зручна і абсолютно безкоштовна. Тепер послуги в салонах і в інтернеті знову рівноцінні, вибір за Вами. Вдалих покупок!

 

>>> ПЕРЕЙТИ до примірки ОНЛАЙН <<<