Сьогодні безліч людей мають скарги на якість зору. На скільки буде високий відсоток вашого зору, визначається кількістю негативних впливів на очі. Сучасні медичні розробки пропонують поліпшити питання зору за допомогою спеціальних приладів.

Якщо ви хочете, щоб оптичні вироби не псувалися раніше зазначеного терміну використання, потрібно надавати їм правильний догляд. В першу чергу, подбайте про засіб для очищення і місце для зберігання лінз.

Для безпечного зберігання контактних лінз використовують футляр, він же контейнер для лінз.

Контейнери мають широкий різновид, вони можуть бути: вертикальними, горизонтальними, з наявністю покриття антивідблиску. Також на контейнерах стоїть маркування, що вказує, де зберігати праву і ліву лінзи, що спрощує його застосування.

Тільки за умови абсолютної чистоти контейнер надаватиме повний захист лінз і буде їм безпечним середовищем. При розміщенні лінз у контейнер, прослідкуйте, щоб розчин покривав всю лінзу. Після надягання лінз завжди потрібно мити контейнер. Робити це проточною водою заборонено, в контейнер можуть потрапити небезпечні мікроорганізми. Після очищення контейнеру просушіть його на серветці догори дном.

Оновлювати футляр потрібно не рідше 3-х місяців, проте, краще і безпечніше, якщо ви це будете робити кожен раз з придбанням нової пари лінз.

Чи замислювалися Ви, на якому місці стоїть здоров'я очей? Якщо ви бережете головний орган сприйняття дійсності, подбайте про нього гарненько.

Замовити футляр для лінз можна у нас на сайті Kievlinza.

Бережіть ваші очі!