Що потрібно знати, купуючи контактні лінзи?

Контактні лінзи зараз користуються значною популярністю. Люди вже давно переконалися в їх зручністі і безпеці. Однак, багато носіїв контактних лінз, особливо, якщо носять їх нещодавно, не знають усіх тонкощів покупки контактних лінз як індивідуального товару для корекції зору. Щоб ні в якому разі не нашкодити своєму здоров'ю, потрібно ознайомитися з деякими аспектами.

Де і коли купувати контактні лінзи?

Якщо ви носите контактні лінзи для корекції зору, купувати їх потрібно тільки за рекомендацією лікаря, виходячи від індивідуальних характеристик. За покупкою потрібно йти виключно в магазин контактних лінз, де в підборі вам допоможуть професійні консультанти, і ви точно будете впевнені в якості контактних лінз, які купуєте. Якщо ви постійно користуєтесь контактними лінзами певного режиму носіння і однієї фірми, але вирішили спробувати щось новеньке, не робіть даний вибір самостійно. Бувають випадки, коли покупець самостійно вибрав собі контактні лінзи кращої якості, як він думає, а вони абсолютно не підходять особисто йому і викликають дискомфорт при носінні. Якщо у вас виникло бажання поміняти контактні лінзи, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем або продавцем-консультантом оптики. Продаючи клієнтам контактні лінзи, магазин бере на себе повну відповідальність за здоров'я клієнта, адже в разі виникнення будь-яких неприємностей, клієнт відразу повертається на місце покупки. Тому не порушуйте правила зберігання, догляду за лінзами і режим носіння, тоді у вас не виникнуть проблеми із зором. У разі, якщо ви носите не щоденні контактні лінзи, намагайтеся купувати контактні лінзи упаковками або ж завжди запам'ятовуйте, коли потрібно поміняти лінзи. Для цього виберіть дату, яка викликає у вас певні асоціації, або ж перше число місяця, його запам'ятовують всі.

Чи можна придбати контактні лінзи через інтернет?

Набагато зручніше замовляти контактні лінзи через інтернет. Вам зроблять доставку до того моменту, коли потрібно міняти лінзи і не доведеться турбуватися про те, що лінз може не бути в магазині. Звичайно, перший раз купувати лінзи в інтернет-магазині не рекомендується. Але якщо ви носите їх постійно і точно знаєте, які лінзи вам потрібні, можете сміливо замовляти їх онлайн. Пропонує контактні лінзи інтернет-магазин Київлінза. Вам відправлять замовлення додому всього за кілька днів і не доведеться турбуватися про якість товару і свою захищеність. Бережіть свій зір і спокій.