Що таке біфокальні лінзи?

Це лінзи для корекції зору. Вони допоможуть Вам сфокусувати зір як на маленьку, так і на велику відстань. Біфокальні лінзи бувають для великої відстані і для малої, іншими словами, це називається верхня і нижня рефракції.

Верхня рефракція допоможе Вам розглянути більш віддалені предмети, а нижня  допоможе при читанні, заповненні документів або роботі за комп'ютером.

Біфокальні окуляри і їх користь

Людям з поганим зором обов'язково потрібно мати в своєму арсеналі кілька пар окулярів для досить якісного зору, різні ж випадки в житті бувають. Тому ми хочемо Вам запропонувати незамінні біфокальні окуляри, які допоможуть Вам бачити завжди і все навколо себе.

Вже існують окуляри для читання, роботи за комп'ютером, для водіння автомобіля, вишивки і всіх інших домашніх справ. Для того, щоб Ваш зір в окулярах було ідеальним, Вам потрібно придбати саме такі окуляри, і Ви побачите, як світ навколо Вас заграє яскравими і чіткими фарбами.

Такі окуляри призначені для корекції далекозорості перш за все. Ви дуже швидко звикнете до таких окулярів, вони не викличуть у Вас дискомфорту або інших неприємних відчуттів. Досить велика кількість людей перейшли вже на такий вид окулярів і раді приємним змінам навколо них.

Існує такий міф, що біфокальні окуляри можна носити тільки після 40 років, що вони досить вікові і носити їх молодим людям протипоказано. Це справжня брехня, такі окуляри можна носити в будь-якому віці.

Якщо Ви ведете активний спосіб життя, біфокальні окуляри Вам потрібні як нікому іншому. Завдяки їм Ви з легкістю будете, наприклад, займатися спортом і прекрасно бачити все, що відбувається вдалині і чітко бачити всі предмети на Вашому шляху поблизу.

Купити біфокальні окуляри Ви можете на нашому сайті. Це не займе багато Вашого часу, а  якщо у Вас виникнуть якісь питання, ми з радістю Вам допоможемо і відповімо на будь-яке з них. Пам'ятайте, що Ваш зір - важливий сегмент у Вашому житті і потрібно дбайливо і уважно за ним стежити.