У кожної людини є окуляри, байдуже, сонцезахисні або для  коригування зору, але вони є, і ми ними часто користуємось. Як правило, ми намагаємося купувати хороший і якісний товар, адже зір і здоров'я - це останнє, на чому потрібно економити. Але, щоб зберегти свій аксесуар в хорошому стані, найкраще придбати якісний футляр.
На вітчизняному ринку є багато окулярів будь-якої цінової категорії і призначення. Зараз користуються популярністю окуляри для роботи за комп'ютером, для водіння автомобіля, для читання, сонцезахисні і так далі. Маючи цей аксесуар, нам доводиться його часто кудись переносити. Але при такій експлуатації окуляри швидко дряпаються і мають зовсім не такий привабливий вигляд, як спочатку. Варто зауважити, що ні в якому разі не потрібно носити пошкоджені окуляри тому, що пошкоджені лінзи псують зір шляхом спотворення зображень. Якщо Ви хочете цього уникнути, окуляри потрібно носити в футлярі.

Як вибрати правильний футляр для окулярів в автомобіль?

На вибір споживачеві представлена така кількість різноманітних футлярів, що легко можна розгубитися. Найголовніша вимога до футлярів - це міцність.  Якщо Ви носите окуляри кожен день, то вони повинні бути надійно захищені. При виборі дуже важливий корпус, він повинен бути досить жорстким, щоб уникнути неакуратних рухів і не розчавити окуляри. Футляр повинен бути дуже зручним і  привабливим. А ось темні окуляри для автомобіля в такий футляр не покладеш, тут уже потрібен пенал.
Бардачок машини у багатьох водіїв і так повністю забитий, і якщо там знаходиться ще і футляр для окулярів, то це приносить  незручності, адже він займає багато місця і за ним далеко тягнутися з водійського сидіння. Футляр для окулярів, якими користуються в автомобілі, повинен бути містким і еластичним.  Єдиний їх мінус, це ціна, вона буде трохи дорожче і футляр потрібно встановлювати в автомобілі. Але зручність при водінні того коштує.
Розташування футляра може бути різним і тільки на Ваш розсуд. Багато хто вибирають місце біля плафона, інші встановлюють його на місці стельової ручки з боку водія. Всі ці розташування справляються зі своїми обов'язками на всі 100%.
Установка футляра для окулярів в автомобілі дуже проста і доступна кожному, ніякого спеціального інструменту для установки Вам не знадобитися. Для всіх водіїв рзміщення футляра для окулярів під рукою - це справжній порятунок! Це не тільки зручно, але й практично, багато водіїв уже давно перейшли на цей зручний варіант футлярів. Так що, не будьте винятком, цінуєте себе, свій час і зручність!