Природна краса ніколи не вийде з моди. Незважаючи на це, кожен з нас хоча б раз у житті дивився на себе в дзеркало і вигадував, що б змінити у своїй зовнішності. Зменшити ніс? Збільшити губи? А може поміняти колір очей?

 

На сьогоднішній день багато людей хотіли б мати коричневий колір очей, тому що, як кажуть, кароокі люди найсміливіші, самовпевнені і сильні особистості. Їх лідерські якості проявляються як в особистому житті, так і в роботі, адже вони звикли домагатися успіху і визнання інших де б вони не були. Дійсно, бути карооким - це чудово, але як ми всі знаємо всюди і завжди є свої мінуси. Карооким жінкам, наприклад, хочеться здаватися слабкими і беззахисними, хоча б завдяки очам. А якщо справа не в мінусах, то в тому, що ви людина, яка любить і підтримує експерименти у всьому і завжди. Для того, щоб втілити в реальність задумані вами плани з приводу зміни свого образу, вам будуть потрібні кольорові лінзи для карих очей. Лінзи для карих очей можуть бути різними. Вони існують як для корекції поганого зору, так і для людей, які добре бачать на різних відстанях.

 

Отже, лінзи кольорові для карих очей не так вже й просто підібрати - як відомо, темний пігмент дуже важко перекрити. Тому, якщо у вас темно - коричневий колір очей, зробити з нього колір небес буде проблематично, потрібно вибирати спеціальні лінзи, які призначені для кардинальної зміни кольору.

 

Буває і таке, що вам можуть підійти кольорові лінзи на карі очі, кольору яких навіть немає в природі, наприклад, колір індиго - фіолетовий. Дуже цікаво виглядають саме на темних очах і виглядають натурально.

 

Які лінзи підійдуть для карих очей? Як їх підібрати?

1. Лінзи з серії Freshlook американського виробника. Тут є варіант підібрати як природні відтінки, так і зробити очі ляльковими,  вибравши лінзи з темним обідком по краю.

2. Лінзи корейського виробництва Tutti - різноманітність кольорів вас приємно здивує!

3. Лінзи з серії корейських лялькових лінз OkVision порадують тонами, так як є одними з небагатьох, які представлені у варіантах відтінків одного, двох або трьох тонів. Такі лінзи дуже легко підібрати.

Для того, щоб не помилитися у виборі, ви можете подивитися відео-огляд на нашому сайті, а також проконсультуватися у лікаря окуліста, який підбере вам правильні контактні лінзи для карих очей.

Кольорові контактні лінзи для карих очей змусять ваші очі заграти, настрій поліпшитися і з"явиться можливість отримати безліч компліментів від оточуючих.