Окуляри легко втратити або розбити, тому ланцюжки - це надійна фіксація від втрати і поломки. Також гарне доповнення повсякденності, стильний атрибут для засобів щодо поліпшення зору або для захисту очей від різних впливів.

У 2018 році люди звикли носити окуляри не тільки через проблеми із зором або щоб уберегти очі від сонячних променів, але і для підтримки іміджу. Вони перетворилися в головний аксесуар гардероба.

Перевага споживачів щодо вибору такої деталі наряду надається виробам зі срібла або золота різних стилів. Спочатку у них було практичне призначення, коригуючі засоби були дешевими і до них дбайливо ставилися. Перш для фіксації носили звичайні шнурки, тепер же пропонують на вибір великий асортимент стильних прикрас. З їх допомогою можно створити безліч образів. Такі вироби в поєднанні з різними видами оправ і скла можуть викликати захоплення і тріумфування.

 

Для їх прикраси використовували самоцвіти, кристали Swarovski, дорогоцінні камені та інші аксесуари.  Останнім часом набирають популярності ланцюжки  у вигляді всіляких бус.

 

Шанувальникам витонченості це припаде до душі. У теплу пору року підбирають барвисті прикраси, але для ділових зустрічей великі і строкаті деталі будуть недоречні. Отже, асортимент даного виробу робить носіння окулярів окремим мистецтвом дизайну.

Придбайте такий аксесуар з вишуканими гумками або затискачами, які закріплюються на дужках. Якщо любите привертати увагу оточуючих, перетворіться в образ "Шанель", де ланцюжок схожий на брендову сумку.

 

Знаменитості запускають тренд на літо

Головні зірки світової моди Bella Hadid і Leandra Medine показали, що даний аксесуар в моді і зараз. Витончені пристосування, що захищають від сонця з таким атрибутом, носила навіть принцеса Діана.

Lady Gaga доповнює неординарні образи окулярами з таким аксесуаром на дужках. Співачка Ріанна сфотографована папараці в окулярах з ланцюгом. Такий атрибут доповнював елегантну зовнішність артистки.

 

Окремі дизайни окулярів, наприклад, створені директором Chloé Наташею Рамсей-Леві, продаються з невеликими спеціальними отворами для ланцюжків.

 

Чоловіки теж із задоволенням носять окуляри з такою деталькою.

Експериментуйте зі стилем. Приміряйте спокійні і елегантні, яскраві, рельєфні ланцюжки, щоб урізноманітнити вигляд.