Контактні лінзи квартальної заміни - найбюджетніший варіант корекції зору. Вони користуються великою популярністю у покупців, тому що одна пара лінз розрахована на 3 місяці носіння.

Щоб часто не змінювати лінзи, люди обирають ті, які розраховані на тримісячне застосування. Денний режим користування, 38 відсотків води. В основному, в упаковці йде 4 лінзи, а це значить, що однієї упаковки вистачить на півроку!

Щоб підібрати потрібні лінзи, ви повинні звернутися до офтальмолога. Це можна зробити або в лікарні, або у відділеннях оптики. У таких магазинах вам нададуть послугу перевірки зору та допомогу у виборі потрібних Вам лінз.

Якщо Ви вже знаєте, як йдуть справи із зором, то Ви можете замовити лінзи, вибравши відповідну Вам оптичну силу і радіус кривизни, в інтернет-магазині Kievlinza.ua.

Придбавши такий вид лінз, Ви залишитесь задоволені, адже якщо все правильно підібрати, то скарг не буває.

ClearLab Clear 38 - включає UV-блокатор, експлуатування можливо 12 годин поспіль, тому що у них низький рівень киснепроникності.

Bausch & Lomb Soflens 38 - передня частина лінзи лита, а задня - точкова. Це сприяє зручному розміщенню на оці і якісній корекції зору.

Bausch & Lomb Optima FW - крім загальних позитивних сторін, вміщує особливий покажчик «B & L», щоб не переплутати сторону лінзи. Контактні лінзи виготовлені з високоякісного гідрогелю-полімакона.