Чоловічі сонцезахисні окуляри: новини 2016

Сонцезахисні окуляри є незамінним атрибутом кожної сучасної людини. Сонцезахисні окуляри - базовий аксесуар чоловічого гардероба. До того ж, це не тільки стильний аксесуар, але і захист від ультрафіолетових сонячних променів. З приходом літа підбір даного аксесуара став актуальним. Тому потрібно розібратися в трендах цього року і підібрати ті окуляри, які Вам більше до душі.

В цьому році в тренді знову круглі окуляри.  Для любителів всього екстравагантного це ідеальний вибір. Оправи круглої форми підійдуть всім любителям неформального стилю. Володарі цих окулярів відрізняються гарним почуттям смаку і стилю. Сонцезахисні окуляри чоловічі в стилі ретро більше не сприймають, як повернення в минуле, навпаки, круглі окуляри і «Панто» - це ознака стабільності, інтелектуальності і стилю.

Найпопулярніші тренди

Також трендом чоловічих сонячних окулярів 2016 є авіатори. Дзеркальні окуляри авіатори в епіцентрі моди! Лідером по популярності стають дзеркальні окуляри. Ці окуляри універсальні тим, що важко знайти людину, якій вони не підійдуть.  Також вони ідеально поєднуються буквально з любим іміджем. Це ідеальна чоловіча модель, вона надає ще більше стилю і мужності, виглядає надзвичайно завдяки своєму мінімалізму. Якщо Ви любите щось універсальне і практичне, ці окуляри для Вас!

Наступний тренд - окуляри в спортивному стилі. Ці сонцезахисні чоловічі окуляри підійдуть людям, які люблять спорт. Багато хто в літній сезон виходе зі спортивних клубів і віддає перевагу активному відпочинку на свіжому повітрі. Літо - це пора велосипедів, скейтборду і роликів. Безперечно, для такого способу життя необхідні найкомфортніші моделі сонцезахисних окулярів, які щільно прилягають і повністю закривають очі. Це, звичайно ж, не могло не позначитися на популярності спортивних окурярів. Ідеально підійдуть чоловікам з активним способом життя. Даний тип  ідеально поєднується зі спортивним одягом і безперечно є трендом чоловічих сонцезахисних окулярів 2016!

D-Frame - відрізняються великою незграбністю форм. Завдяки своїм незграбним лініям аксесуар набуває зовнішню футуристичність. Класична модель цих окулярів стане додатковим аксесуаром як до класичного стилю одягу, так і повсякденного образу.

Цього літа трендові окуляри Wayfarer будуть особливо популярні. У сезоні літо 2016 вони знову затребувані, подібно іншим ретро-стилям. Ці окуляри в моді вже більше 60-ти років і не втрачають популярності. Ось що означає класика! Тому, купивши їх, Вам не варто мудрувати: модно чи немодно. Вони ще довго будуть легендарними.  У 2016 році стиль «ретро» на піку популярності.

Для чоловіків вибір сонцезахисних окулярів може бути непростим завданням. Справитися з цим Вам допоможуть продавці - консультанти мережі магазинів Оптика-С. Так само у нас є інтернет магазин kievlinza.ua з онлайн-примірочною, що так само допоможе з вибором. Будемо раді всім нашим покупцям!