HOYA - це Японський виробник лінз екстра-класу. HOYA займає лідируючу позицію на ринку виробництва лінз ось уже близько 6 років. Головним пріоритетом у створенні лінз для компанії є  ціна, якість, а також різновид лінз, що, безсумнівно, порадує кожного споживача. Лінзи розроблені з урахуванням всіх особливостей людського зору, а також можливої ​​завантаженості протягом всього дня, або навіть ночі. Лінзи відкоригують Ваш зір, не втрачаючи при цьому всіх свої інноваційних якостей. Адже виробники створюють свій продукт згідно з усіма останніми тенденціями не тільки офтальмології, але і моди, завдяки чому користуються великою популярністю.

Незалежно від віку чи роду діяльності, будь ви бізнесменом, водієм, викладачем, або просто дбаєте про своє здоров'я, активна зорова робота проводитися протягом усього дня, з чого можна зробити висновок, що Ваші очі втомлюються, особливо у другій половині дня.

Типи покриттів Преміум лінз від HOYA

  1. Hi-VisionLongLife - новітня найміцніша розробка HOYA з винятковою стійкістю до подряпин і володіє лідируючою позицією в цьому аспекті;
  2. SuperHi-Vision - багатошарове, суперміцне, водо- і жировідштовхуюче покриття, яке найчастіше вибирають покупці.
  3. Hi-VisionAqua - це лінза, яка має багатошарове, зміцнююче і водовідштовхувальне покриття, підійде всім і кожному.
  4. DriveWear - лінзи відмінно підійдуть споживачам, які практично весь свій час проводять за кермом. Дані лінзи забезпечать захист Ваших очей як удень, так і вночі.

Консультанти салонів оптики проконсультують і підберуть необхідні лінзи з урахуванням всіх Ваших побажань.

Також особливу увагу варто звернути на фотохромні лінзи HOYA. Специфікою даних лінз є зміна кольору. Якщо ви хочете не тільки захистити свої очі від УФ-променів, але і не замислюватися про те, щоб заходячи і виходячи з приміщення міняти окуляри і при цьому бути під захистом 24 години на добу? Якщо да, то фотохромні лінзи HOYA саме для ВАС!

Преміум лінзи для окулярів HOYA -  вибір успішної людини, що піклується про своє здоров'я! Не будь як всі, вибирай HOYA!