Поляризаційні окуляри - надійний захист в будь-якій ситуації

Іноді, купуючи сонцезахисні окуляри, ми забуваємо про те, що вони потрібні не тільки для доповнення образу, але і для захисту очей від ультрафіолетового випромінювання і відблисків. Вибираючи цей аксесуар в магазині, завжди варто звертати увагу на рівень захисту від ультрафіолету. Найчастіше така інформація вказана на етикетці або на внутрішній стороні дужки.

Якщо Ви хочете, купуючи сонцезахисні окуляри, отримати якість, надійність і комфорт за будь-яких умовах, варто звернути увагу на окуляри Полароїд або на сонцезахисні окуляри з поляризаційним покриттям. Ці окуляри відрізняються високоякісними лінзами, які забезпечують чітку контрастність, хорошу передачу кольорів без спотворення зображення і без різних відблисків, а також забезпечують максимальний захист від ультрафіолетового випромінювання. З такими лінзами Ваші очі не будуть втомлюватися від занадто яскравого світла і сліпучих відблисків.

Які переваги мають сонцезахисні окуляри Полароїд?

Основною перевагою цих окулярів є наявність спеціальних поляризаційних фільтрів на лінзах. Що це таке:

Спеціальні лінзи з поляризаційним покриттям підвищують якість зору, завдяки усуненню засліплюючих відблисків, які виникають в результаті відображення сонячних променів від різних поверхонь, наприклад, від снігу або води.

Звичайні сонцезахисні окуляри відрізняються від поляризаційних тим, що вони не усувають відблиски. По суті, традиційні окуляри від сонця захищають наші очі тільки від яскравого світла. Таким чином ми відчуваємо комфорт від того, що нам не доводиться мружитись, але інші подразники засліплюють очі, як і раніше.

Завдяки поляризаційному захисту від відблисків окуляри polaroid забезпечать Вам надійний захист не тільки від шкідливого впливу ультрафіолету, але і убережуть Ваші очі від засліплення відблисками. Спеціальні лінзи забезпечать Вам комфорт в будь-яких ситуаціях: за кермом автомобіля або на відпочинку, на риболовлі чи на лижах.

* Відзначимо, що сучасні polaroid окуляри - це не тільки продукція великої корпорації, відомої усім знайомими фотоапаратами з миттєвими знімками. Сьогодні так називають окуляри і інших виробників, які мають захисний поляризаційний фільтр, простіше кажучи - це поляризаційні окуляри. Така ж історія сталася з усім відомими «Авіаторами» - сьогодні це не тільки «Ray-Ban», а й відома модель оправи, яка є в асортименті майже всіх виробників окулярів.

Де можна купити поляризаційні або полароід окуляри?

Ви можете придбати окуляри зі спеціальними поляризаційними лінзами в салонах «Оптика-С» в Києві або в онлайн-магазині Кіевлінза. Ми пропонуємо величезний асортимент окулярів за вигідними цінами: 66, 99 і 199 гривень. Крім того, Ви можете придбати окуляри, не виходячи з дому, за допомогою нового сервісу «онлайн-примірочна» на сайті kievlinza.ua.

Купуючи окуляри у нас, Ви отримаєте якість, надійність, стиль, гарне обслуговування і подяку, швидку і зручну доставку, заощаджений і приємно проведений час і гарний настрій! Хороших Вам покупок!