Окуляри - оптичний прилад, призначений для корекції зору відповідно до недосконалостей ока людини, а так само використовується для захисту від негативного впливу зовнішнього середовища. Зіткнувшись з потребою придбання окулярів, кожен задається питанням, які краще купити: готові або на замовлення?

 Готові окуляри - дуже поширений оптичний продукт на прилавках не тільки оптики, але і магазинів, бутиків, переходів, торгових точок та іншого.

Купівля окулярів починається з перевірки гостроти Вашого зору у лікаря. Він оглядає Ваші очі за допомогою сучасного обладнання - авторефрактометра.Це дозволяє визначити рівень Вашого зору. Потім починає підбирати Вам лінзи. Тільки після всього огляду він виписує призначення, з яким ви йдете в оптику. Там ви можете замовити окуляри відповідно до призначення лікаря або придбати готові, якщо вони будуть підходити до параметрів, зазначених у рецепті.

Готові окуляри

Готові окуляри розглядаються як готовий продукт, що має конкретну оправу і лінзи,які змінити не можна. Оправа в них може відрізнятися від інших окулярів, які Вам були, наприклад, до вподоби більше. Але в тих окулярах можуть бути лінзи,які не відповідають  Вашому рецепту. І так само з кольором, Ви б віддали перевагу одному, а відповідні окуляри для Вас зовсім іншого кольору і вибору іншого немає.

Перевагою їх є миттєва покупка і можливість примірки. Ви можете подивитися, яким буде Ваш зовнішній вигляд з тим чи іншим видом окулярів, чи підходить оправа і зручні вони Вам в цілому.

Окуляри, зроблені в оптиці по індивідуальному замовленню, будуть значно якісніші і не завдадуть шкоди здоров'ю Ваших очей, як ті, що лежать на  прилавках підземних переходів і вуличних стендах. Тому не варто купувати готові окуляри в місцях, які не підлягають продажу медичного оптичного товару.

Проблема таких окулярів  полягає в тому, що можна зробити неправильний вибір, який не відповідатиме рівню зору Ваших очей.

Якої шкоди несе за собою покупка таких окулярів?

Низька якість купленого оптичного товару впливає поступово на здоров'я Ваших очей. Погіршується зір, з'являється втома очей і головні болі.

Окуляри на замовлення

Такі окуляри підійдуть Вам найбільше, адже вони обрані індивідуально під Вас.

Підібрані окуляри повинні бути зручні для Вас за всіма чинниками: ціна, колір, форма, зручність, відповідність Вашому зору. Саме замовлені окуляри можуть відповідати всім цим факторам. Іноді після тотальної перевірки зору у лікаря виникає складність з вибором готових окулярів, вони можуть не відповідати тій кількісті діоптрій, яка необхідна для правого або лівого ока.

За рецептом Ви можете замовити окуляри під індивідуальні параметри Вашого зору, форму очей, колір обличчя та волосся. Вам не потрібно ходити по оптиках і стояти в чергах, ви можете зробити замовлення також на дому через сайт.

Такі окуляри будуть належати Вам і Вашому індивідуальному зору.

Замовити окуляри можна в мережі оптик, а так само на їх сайтах.